TBMA Europe BV – Solids Rotterdam
TBMA Europe BV
TBMA Europe BV

TBMA Europe BV

About us

TBMA ontwerpt en levert doseersluizen, wisselkleppen en andere componenten voor het verwerken van bulkgoederen. Onze high-end apparatuur is geschikt voor het transport van poeders en korrels in vrijwel alle industrieën.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en leveren van oplossingen voor het transport van stortgoed in de procesindustrie. Daarvoor combineren we onze uitgebreide range high-end componenten en systemen met meer dan 50 jaar expertise in projectengineering en projectmanagement. Zo bieden we oplossingen voor big-bag vullen en lossen, zakkensnijden en -legen, pneumatisch en mechanisch transport, silo-opslag en op- en overslag van bulkgoederen.

TBMA componenten en systemen worden al meer dan een halve eeuw toegepast in diverse industrieën. Onze product range omvat oplossingen voor de meest veeleisende, hygiënische en/of zware, industriële applicaties.

We denken ook graag met u mee als u net even iets anders nodig hebt.

News

TBMA introduceert nieuwe plugwissels

TBMA introduceert nieuwe plugwissels

Wisselkleppen of productstroomverdelers vormen een essentieel onderdeel in pneumatische en vrijeval transportinstallaties. Voor het divergeren en/of convergeren van poeders en granulaten in pneumatische transportsystemen heeft TBMA nu eigen plugwissels.

Read more »
Continuity TBMA guaranteed

Continuïteit TBMA gewaarborgd

Na ruim een halve eeuw als familiebedrijf gaat TBMA Europe verder onder Belgische leiding. Voor Bart Houben, tot voor kort directeur/eigenaar en zoon van de oprichter, was continuïteit key bij de zoektocht naar een geschikte opvolger.

Read more »
New range slide rail rotary valves

Nieuwe range slide rail doseersluizen

TBMA heeft zijn range doseersluizen met geleidestangen uitgebreid en geüpgraded. De USDA Dairy Accepted en EHEDG-conforme DCSR-2T sluizen zijn een perfecte match met de hoogste hygiënische normen in de hedendaagse procesindustrie.

Read more »
Safe rotary valve for toxic process gases

Veilige doseersluis voor toxische procesgassen

Titaandioxide kan op verschillende manieren worden geproduceerd. Bij één van de methodes wordt gebruik gemaakt van chloorgas. Een doseersluis voor dit proces moet dus aan extreem hoge eisen voldoen. hiervoor heeft TBMA een slimme oplossing bedacht.

Read more »

Jobs

Technisch Verkoopmedewerker

Hey jij daar! Wil jij bezig zijn met techniek én je commerciële talenten gebruiken?

Als technisch verkoopmedewerker op onze binnendienst ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en speel je een centrale rol in het verkoopproces. De bekende spin dus. Je maakt offertes voor de aanvragen van onze componenten en systemen. Je houdt de offertes nauwlettend in de gaten en verwerkt de orders in het systeem.

View Jobs Ads »

Accountmanager

Hey jij daar! Wil je internationaal werken, bezig zijn met techniek en creatieve oplossingen bedenken? Wij zijn op zoek naar een Accountmanager.

Binnen ons salesteam ga jij je richten op onze buitenlandse klanten. Je krijgt de kans om zowel bestaande relaties te onderhouden als het avontuur aan te gaan en nieuwe klanten te vinden.

Jouw speelveld zijn onze doseersluizen, wissels, samplers en andere componenten. Klanten komen als eerste bij jou terecht en jij regelt alles, van aanvraag tot opdracht. Je hebt een creatieve geest en vindt de juiste match of een andere slimme oplossing voor de specifieke behoeften van onze klanten.

View Jobs Ads »

Contact information

Contact us