Nieuwe range slide rail doseersluizen – Solids Rotterdam
New range slide rail rotary valves
TBMA Europe BV

Nieuwe range slide rail doseersluizen

TBMA heeft zijn range doseersluizen met geleidestangen uitgebreid en geüpgraded. De USDA Dairy Accepted en EHEDG-conforme DCSR-2T sluizen zijn een perfecte match met de hoogste hygiënische normen in de hedendaagse procesindustrie.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Ongeëvenaard en uniek design
De zuivel-, voedingsmiddelen-, huisdiervoedings- en farmaceutische industrie zitten vol met processen waarin regelmatig moet worden schoongemaakt. Daarom zijn gemakkelijke inspectie en snelle toegang tot de binnenkant belangrijke kenmerken geworden voor roterende sluizen in deze industrieën.

De DCSR-2T USDA Dairy Accepted en EHEDG-conforme doseersluizen met geleiderails zijn perfect geschikt voor elke sanitaire toepassing waarbij het voorkomen van productverontreiniging de hoogste prioriteit heeft. De sluizen zijn verkrijgbaar in een doorval- of doorblaasversie en zijn uitgerust met een taps toelopende rotor en huis. Dit ontwerp zorgt ervoor dat de rotor en het huis op geen enkel moment in contact komen tijdens het openen of sluiten van de sluis. Bovendien kan de rotor wanneer hij is uitgetrokken soepel worden gedraaid, zodat hij gemakkelijk kan worden gereinigd.

De spelingen van de rotor worden tijdens de productie vooraf vastgelegd, dus er zijn geen speciale gereedschappen of technieken nodig voor de spelingsinstellingen.

De DCSR-2T sluizen worden geleverd in RVS 316 en zijn standaard voorzien van een 8-bladige rotor met afgeronde u-vormige pockets. Alle productcontactoppervlakken zijn standaard gepolijst tot 0,8 µm, optioneel tot 0,4 µm.

DCSR-2T roterende sluizen zijn geschikt voor gebruik in de zuivel-, voedingsmiddelen-, huisdiervoeding-, farmaceutische en andere industrieën voor de verwerking van droge bulkgoederen.

Contact Information

Contact us