Ontdek de beursapp - Solids Rotterdam

Easyfairs NL app: Optimaliseer uw beursbezoek met de event app!

Maak kennis met onze nieuwe event app, die uw beurservaring naar een hoger niveau gaat tillen!

🚀 Start met plannen nog voor u aankomt!
We begrijpen dat het plannen van uw bezoek aan SOLIDS Rotterdam cruciaal is om het meeste uit de beurs te halen. Onze app stelt u in staat om uw beursdag tot in de puntjes voor te bereiden, nog voordat het begonnen is.

🤝 Ontvang aanbevelingen op maat
Ontvang op maat gemaakte suggesties over wie u zou willen ontmoeten. Onze slimme algoritmes analyseren uw voorkeuren en stellen de meest relevante connecties voor.

📅 Ontdek & plan 
Mis nooit meer een belangrijke kennissessie! Ontdek de verschillende sprekers, lees meer over de onderwerpen en sprekers en voeg de sessies die u interessant vindt rechtstreeks toe aan uw persoonlijke agenda. Bovendien biedt onze app u de mogelijkheid om de plattegrond te raadplegen, waardoor u moeiteloos de weg kunt vinden!

Voordelen Easyfairs NL app

 1. Efficiënt netwerken: vind snel en gemakkelijk de professionals en experts die u zoekt en plan efficiënt uw afspraken in.
 2. Gepersonaliseerde ervaring: ontvang aanbevelingen die zijn afgestemd op uw interesses en zakelijke behoeften.
 3. Blijf georganiseerd: houd uw planning, afspraken en de kennissessies die u niet wilt missen overzichtelijk op één plek.
 4. Altijd de plattegrond bij de hand: of u nu op zoek bent naar een specifieke exposant, het kennistheater of een ontmoetingsplek, u kunt altijd vertrouwen op de digitale plattegrond om u de weg te wijzen.
 5. Altijd up-to-date: ontvang real-time updates en notificaties over SOLIDS Rotterdam.

Hoe werkt het?

 • Registreer u allereerst voor SOLIDS Rotterdam: na registratie ontvangt u een mail waarmee u uw account in de Easyfairs NL app kunt aanmaken.
 • Download de Easyfairs NL app: de app is beschikbaar voor zowel Android als iOS. Volg de link of scan de QR-code om de app te downloaden.
 • Stel uw profiel in: vertel ons uw interesses, bedrijfsgegevens en wat u zoekt tijdens de beurs.
 • Start met matchen: Begin met het verkennen van onze aanbevelingen, connect met collega-professionals uit de branche en plan uw bezoek.
 • Geniet van SOLIDS Rotterdam: met uw planning binnen handbereik kunt u zich richten op het maken van nieuwe connecties en het vergaren van waardevolle inzichten!

Haal het maximale uit uw bezoek!

Ongeveer twee weken voor aanvang van het event gaat de app live. Op dat moment vindt u hier de links naar de App Store (iOS) en Google Play Store (Android).

FAQ

Bezoekers, sprekers en exposanten kunnen inloggen in de Easyfairs NL app, waarin ze het laatste nieuws van het event kunnen volgen en verbinding kunnen maken met andere bezoekers, exposanten of sprekers. Ze kunnen met de app:

 • Het kennisprogramma bekijken en sessies in hun agenda plannen
 • Netwerken met andere bezoekers, exposanten of sprekers
 • Afspraken plannen met anderen tijdens het event
 • Sprekers- en exposanteninformatie bekijken
 • De plattegrond bekijken

De app is te downloaden in de App Store (iOS) of Google Play Store (Android). Zoek op Easyfairs NL. Of klik op ‘Download de app’ in de welkomstmail die u ontvangt.

Na registratie voor de beurs, ontvangt u een welkomstmail om uw account voor de Easyfairs NL app te activeren. Vul het emailadres waarmee u heeft geregistreerd in en het registration ID/badge ID uit de welkomstmail. Vervolgens maakt u een wachtwoord aan, waarmee u in het vervolg kunt inloggen.

Klik op de Help? button in de app om contact op te nemen, zodat de mail alsnog verzonden kan worden. Of mail naar uitnodiging@easyfairs.com

In de exposantenlijst vindt u alle deelnemende bedrijven. Klik op ‘Toon interesse’ om kenbaar te maken dat u geïnteresseerd bent in het bedrijf. Als de exposant uw interesse bevestigt, kunt u met elkaar chatten of een afspraak plannen.

Onder ‘App gebruikers’ ziet u alle gebruikers van de app. Wilt u contact maken met bijvoorbeeld een andere bezoeker van de beurs, dan zoekt u deze persoon op en klikt u op ‘Toon interesse’ om uw interesse kenbaar te maken.

Het gehele programma is zichtbaar in de app, onder het kopje programma. Wilt u een sessie bijwonen, dan kunt u deze toevoegen aan de agenda, door op de button ‘Toevoegen aan agenda’ bij de sessie te klikken.

Onder ‘Aanbevolen voor jou’ ziet u aanbevelingen die specifiek voor u worden weergegeven, zoals exposanten, standpersoneel, andere bezoekers, etc. Deze aanbevelingen worden gebaseerd op uw profiel en interesses. U kunt interesse tonen in de voorgestelde personen of bedrijven of ze skippen.