TBMA introduceert nieuwe plugwissels – Solids Rotterdam

TBMA introduceert nieuwe plugwissels

Beschrijving

De DTD dubbelbuis plugwissel en SDTD enkelbuis plugwissel zijn geschikt voor toepassingen in dilute of dense phase of vacuüm pneumatische transportsystemen in de voedings-, diervoedings-, chemische, plastics, farmaceutische en biomassa industrieën. Het slimme, value engineered ontwerp zorgt voor een vloeiende productdoorstroming en minimale schakeltijd met zo min mogelijk productdegradatie.

De wisselkleppen zijn eenvoudig te inspecteren en te reinigen door de deksel aan de niet-aandrijfzijde te verwijderen. Er zijn uitwendig geen bewegende delen voor een maximale veiligheid van de operators. De DTD is leverbaar in 7 grootten (50-200), de SDTD vooralsnog in 4 grootten (150-300). Beide typen zijn optioneel leverbaar met opblaasbare afdichtingen, geschikt voor toepassing in systemen tot 6 barg.

Met deze uitbreiding heeft TBMA twee zeer aantrekkelijk geprijsde wisselkleppen en een breder pakket aan componenten voor levering aan eindgebruikers en systeembouwers. Dankzij onze ervaring met het ontwerpen en leveren van systemen kunnen we onze klanten adequaat adviseren over de toepassingsmogelijkheden van deze wissels.

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Online ronde tafel
sessies gemist?

8 juli werd speciaal voor de chemiesector is de sessie “De infrastructuur van de chemiefabriek van de toekomst” georganiseerd. Deltalinqs, BP en iTanks spraken tijdens deze sessie over waterstof en de toepassing hiervan.

Voor de foodsector was er de sessie “De route naar de digitale voedingsfabriek van de toekomst”.

FME/GMV, OnePlanet Research Center en Siemens spraken tijdens deze sessie over digitalisering en welke voordelen dit kan hebben voor uw fabriek.

Heeft u één van de sessies gemist? Geen probleem, via onderstaande link kunt u deze terug kijken.