TBMA introduceert nieuwe plugwissels – Solids Rotterdam
TBMA introduceert nieuwe plugwissels
TBMA Europe BV

TBMA introduceert nieuwe plugwissels

Wisselkleppen of productstroomverdelers vormen een essentieel onderdeel in pneumatische en vrijeval transportinstallaties. Voor het divergeren en/of convergeren van poeders en granulaten in pneumatische transportsystemen heeft TBMA nu eigen plugwissels.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

De DTD dubbelbuis plugwissel en SDTD enkelbuis plugwissel zijn geschikt voor toepassingen in dilute of dense phase of vacuüm pneumatische transportsystemen in de voedings-, diervoedings-, chemische, plastics, farmaceutische en biomassa industrieën. Het slimme, value engineered ontwerp zorgt voor een vloeiende productdoorstroming en minimale schakeltijd met zo min mogelijk productdegradatie.

De wisselkleppen zijn eenvoudig te inspecteren en te reinigen door de deksel aan de niet-aandrijfzijde te verwijderen. Er zijn uitwendig geen bewegende delen voor een maximale veiligheid van de operators. De DTD is leverbaar in 7 grootten (50-200), de SDTD vooralsnog in 4 grootten (150-300). Beide typen zijn optioneel leverbaar met opblaasbare afdichtingen, geschikt voor toepassing in systemen tot 6 barg.

Met deze uitbreiding heeft TBMA twee zeer aantrekkelijk geprijsde wisselkleppen en een breder pakket aan componenten voor levering aan eindgebruikers en systeembouwers. Dankzij onze ervaring met het ontwerpen en leveren van systemen kunnen we onze klanten adequaat adviseren over de toepassingsmogelijkheden van deze wissels.

Contact Information

Contact us