Russell Finex NV – Solids Rotterdam

Russell Finex NV

Over ons

Russell Finex is de afgelopen 85 jaar uitgegroeid tot een succesvol internationaal bedrijf. We zijn wereldleiders in het maken van filters en zeven en bieden het grootste assortiment aan van de industrie. Door onze innovatieve manier van denken en onze technische expertise, kunnen we de productkwaliteit verbeteren en de productiviteit verhogen. Bovendien zorgen onze toestellen ervoor dat de gezondheid en veiligheid van de werknemers worden gegarandeerd. Over de hele wereld heeft Russell Finex verschillende klanten geholpen uit diverse industrieën, zoals voeding, farmaceutica, chemie, hechtmiddelen, plastisols, verf, coatings, metaalpoeders en keramiek.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Online ronde tafel
sessies gemist?

8 juli werd speciaal voor de chemiesector is de sessie “De infrastructuur van de chemiefabriek van de toekomst” georganiseerd. Deltalinqs, BP en iTanks spraken tijdens deze sessie over waterstof en de toepassing hiervan.

Voor de foodsector was er de sessie “De route naar de digitale voedingsfabriek van de toekomst”.

FME/GMV, OnePlanet Research Center en Siemens spraken tijdens deze sessie over digitalisering en welke voordelen dit kan hebben voor uw fabriek.

Heeft u één van de sessies gemist? Geen probleem, via onderstaande link kunt u deze terug kijken.