Russell Finex NV – Solids Rotterdam
Russell Finex NV
Russell Finex NV

Russell Finex NV

About us

Russell Finex is de afgelopen 85 jaar uitgegroeid tot een succesvol internationaal bedrijf. We zijn wereldleiders in het maken van filters en zeven en bieden het grootste assortiment aan van de industrie. Door onze innovatieve manier van denken en onze technische expertise, kunnen we de productkwaliteit verbeteren en de productiviteit verhogen. Bovendien zorgen onze toestellen ervoor dat de gezondheid en veiligheid van de werknemers worden gegarandeerd. Over de hele wereld heeft Russell Finex verschillende klanten geholpen uit diverse industrieën, zoals voeding, farmaceutica, chemie, hechtmiddelen, plastisols, verf, coatings, metaalpoeders en keramiek.

News

Russell Compact Sieve

Russell Compact Sieve

Wereldwijde zeef- en filtratiespecialisten Russell Finex lanceert een nieuwe en uitgebreide reeks Russell Compact Sieves, een hoogwaardige trilzeef met laag profiel voor het veilig zeven van vloeistoffen en poeders.

Read more »

Russell Hygiene Filter

Het Russell Hygiene Filter™ is een speciaal ontworpen zelfreinigend filter om te voldoen aan de eisen van de voedings- en farmaceutische industrie, waar de productkwaliteit niet gevaar gebracht mag worden. Door de laatste technieken te gebruiken en belang

Read more »

Jobs

Contact information

Contact us