Een verscheidenheid aan zeefmachines van Russell Finex op Solids Rotterdam – Solids Rotterdam
Een verscheidenheid aan zeefmachines van Russell Finex op Solids Rotterdam
Russell Finex NV

Een verscheidenheid aan zeefmachines van Russell Finex op Solids Rotterdam

Bezoek Russell Finex op stand B119 in hal 5 Tijdens Solids Rotterdam 2015 zal Russell Finex verschillende controlezeven van hoge kwaliteit onder de aandacht brengen, waaronder de Russell Compact Airlock Sieve™ en de Finex Separator™. Deze machines hebben

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Bezoek Russell Finex op stand B119 in hal 5

Tijdens Solids Rotterdam 2015 zal Russell Finex verschillende controlezeven van hoge kwaliteit onder de aandacht brengen, waaronder de Russell Compact Airlock Sieve™ en de Finex Separator™. Deze machines hebben hun eigen functies, die ze geschikt maken voor specifieke zeeftoepassingen.

De Russell Compact Airlock Sieve™ is een trilzeef met een lage hoogte, en daarmee gemakkelijk te installeren in (bestaande) productielijnen met beperkte bovenruimte. Deze trilzeef staat bekend om zijn hoge productbehoud en kan OEL 5-inperking bieden (minder dan 1µg/m³).

Dit is de eerste trilzeef die geen traditionele klemmethoden gebruikt zoals snelspanklemmen. In plaats daarvan is hij uitgerust met een gepatenteerd TLI (Twist, Lock & Inflate) pneumatisch klemsysteem. Het TLI-klemsysteem werkt door de componenten van het zeefdek in de basis te plaatsen en te lokaliseren en ze draaiend te vergrendelen. Zodra het zeefdek is vergrendeld, wordt de afdichting opgeblazen, wat voor een stofdichte afdichting zorgt. Als gevolg van de geboden hoge productinperking is de Russell Compact Airlock Sieve™ geschikt voor het zeven van schadelijke poeders en granulaten, ter voorkoming van contact met het product en ter bescherming van de gezondheid van de werknemers. Tijdens Solids zal Russell Finex een 900mm Russell Compact Airlock Sieve™ demonstreren, een nieuw formaat van het model dat onlangs werd toegevoegd aan het assortiment.

De Finex Separator™ is een vibrerende separator die op de stand zal worden getoond in samenwerking met de Russell Gated Outlet™. De Finex Separator™ is de ideale multi-dek zeefmachine voor het in maximaal vijf fracties sorteren van natte en droge producten. Deze machine staat bekend om zijn hoge nauwkeurigheid en hoge capaciteit. De Russell Gated Outlet™ is een innovatieve oplossing voor het beheersen van productstromen en de afvoer van overmaats product. Daarmee is het ideaal voor iets te grote producten of situaties waarin de afvoer te snel plaatsvindt, resulterend in verspilling van goed product. Een pneumatisch gecontroleerde poort is geïntegreerd in de uitlaat van het zeefdek om te voorkomen dat het product te vroeg wordt afgevoerd van het gaas.

Bezoek Russell Finex tijdens Solids Rotterdam in Hal 5, stand B119 en ontdek meer over deze machines en het overige productassortiment. Op de stand staan de expertise en kennis van Russell Finex-technici tot uw beschikking om u te helpen met uw zeeftoepassing of scheidingsbehoeften.

Contact Information

Contact us