Fortop Automation & Energycontrol BV – Solids Rotterdam
Fortop Automation & Energycontrol

Fortop Automation & Energycontrol BV

About us

Bij fortop hebben we een natuurlijke drive om dingen beter te maken. Alle onderdelen die van kritisch belang zijn voor bedrijfsprocessen willen wij optimaal zien werken. We kijken mee, denken mee en zorgen met onze partners voor solide oplossingen – ook als die nog niet bestaan.

fortop zorgt niet alleen dat het goedkomt; wij zorgen dat het optimaal functioneert.

Onze merken op de Solids:

Steute levert al meer dan 50 jaar een waardevolle bijdrage in de ontwikkelingen van de machinebouw en industrie en streeft ernaar oplossingen te bieden met de hoogste kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties. Dit doen ze door het ontwikkelen van innovatieve producten en technologieën die bestaande problemen oplossen en toekomstbestendig zijn. Dit gebeurt veelal in samenspraak met de klant.

Assortiment steute
Steute ontwikkelt en produceert trekkoordschakelaars, positieschakelaars, veiligheidsvergrendelingen en voetschakelaars voor de industriële automatisering en intuïtieve besturingssystemen voor de medische industrie.

Producten van Steute bieden de oplossing in applicaties waar anderen afhaken. Of de applicatie nu extreem nat, extreem koud, explosiegevaarlijk of een combinatie van deze factoren betreft; Steute heeft de oplossing. En mocht de bestaande oplossing toch niet toereikend zijn, dan behoort een custom made product tot de mogelijkheden.

Sinds de oprichting in 1965 heeft Rechner Sensors een leidende positie op het gebied van sensortechniek en produceren en ontwikkelen sindsdien capacitieve- en inductieve sensoren voor veeleisende industriële toepassingen. Dit geldt vooral op het gebied van capacitieve sensoren voor niveauregeling of positieregeling. Velen beschouwen de naam Rechner als synoniem voor een capacitieve sensor.

Praktische oplossingen
Door uitgebreide productontwikkeling te combineren met geavanceerde sensortechnologieën, lost Rechner praktische industriële problemen op die nog geen eerdere praktische oplossing hadden.

Door de snelle ontwikkelingen op de markt en specifieke klantvragen groeit het assortiment steeds verder. Het assortiment telt meer dan 3000 modellen, met een groot aanbod in verschillende afmetingen en procesaansluitingen.

News

Jobs

Contact information

Contact us