ARI-Armaturen Albert Richter GmbH & Co. KG – Solids Rotterdam
ARI-Armaturen Albert Richter GmbH & Co. KG

ARI-Armaturen Albert Richter GmbH & Co. KG

About us

ARI – 20.000 producten in meer dan 200.000 varianten!

Van industriële processen en chemicaliën via scheepsbouw tot gebouwbeheer: ARI-Armaturen kan terugkijken op een traditie van meer dan 70 jaar als competente partner voor controle – isolatie – veiligheid – stoomafsluiting van vloeibare en gasvormige media. Het bedrijf produceert hoogwaardige, heavy-duty afsluiters volgens de nieuwste normen op drie verschillende locaties – allemaal in Duitsland.

Een sterk partnerschap. Uw sterke ventielpartner. Wereldwijd.

De particuliere ARI Group, opgericht in 1950, heeft meer dan 1.000 medewerkers in dienst en is vandaag de dag een succesvolle speler op het internationale toneel. Achttien verkoopvestigingen in het VK, Denemarken, Frankrijk, Oostenrijk, de VS, Brazilië, China, Maleisië, Singapore, Rusland, Spanje, Verenigde Arabische Emiraten (Dubai), India, Italië, Finland, Zwitserland, Zweden en Zuid-Korea, evenals een netwerk van verkooppartners in meer dan 60 landen wereldwijd garandeert ARI-service over de hele wereld. ARI-services zijn gebaseerd op snelheid, expertise en betrouwbaarheid – evenals de hoge kwaliteit waarvoor het bedrijf bekend staat. Voor ARI-Armaturen zijn tevreden klanten en langdurige zakenrelaties erg belangrijk en een belangrijk doel.

Pluk de vruchten van de “One-Stop Shop”-filosofie.

Slechts één partner voor nog meer snelheid. Nog meer flexibiliteit. Nog meer economie. U heeft een partner nodig die in staat is om snel en deskundig advies te geven – of het nu gaat om bijvoorbeeld regelkleppen of drukreduceerkleppen, klepafsluiters, vlinderkleppen, veiligheidskleppen, condenspotten, actuatoren of toepassingstechnische oplossingen. Korte communicatielijnen betekenen nog meer flexibiliteit en een aanzienlijke tijdsbesparing – een uitstekend uitgangspunt als u uw efficiëntie wilt maximaliseren. Met ARI profiteert u van een uitgebreid ventielconcept met 20.000 zorgvuldig op elkaar afgestemde producten in 200.000 varianten.

News

Jobs

Account Manager – Niederlande

UNCTIEOMSCHRIJVING
• Nauwe samenwerking met de bestaande verkooppartners.
• Vergroten van het zakelijk succes in de sectoren industrie, chemie, scheepsbouw, HVAC en F&B.
• Uitbreiding en ontwikkeling van nieuwe en bestaande klanten in de sectoren stoom, thermische olie en warmwaterinstallaties.
• Ontwikkeling van projecten door contacten met investeerders, fabrikanten, exploitanten van installaties, ingenieursbureaus en gespecialiseerde handel.
• Marktonderzoek, opmaak en follow-up van een business plan.
• Opleiden van klanten en het verlenen van technisch advies.
OPLEIDING & VAARDIGHEDEN
• Technische opleiding, bachelor niveau of gelijkwaardig door ervaring.
• Ervaring in de verkoop van technische producten.
• Kennis van industriële installaties (energie- en procestechnologie) is gewenst.
• Overtuigend voorkomen en zeer goede communicatieve vaardigheden.
• Zeer goede kennis van het Nederlands en zeer goede kennis van het Duits of Engels.

View Jobs Ads »

Contact information

Contact us