Dé vakbeurs voor procesinstrumentatie en automatisering

Op 6 & 7 oktober 2021 krijgen aanbieders van procesinstrumentatie een eigen platform in Rotterdam Ahoy naast Solids en Pumps & Valves. Hier staan de laatste ontwikkelingen, technologieën en inzichten centraal voor de meet- , regel- en analyse instrumentatie en automatisering. Samen vormen deze gerichte vakbeurzen het grootste processingevenement van de Benelux.

Complete vakbeurs

Het aanbod van meet-, regel- en analyse instrumentatie en automatisering sluiten naadloos aan op dat van Solids als Pumps & Valves. De drie events versterken elkaar en maken het een compleet event voor elke technische processing professional.

Publiekstrekker

Tijdens de 2019-editie is de Procesinstrumentatie straat gelanceerd. Het werd meteen een publiekstrekker door een gericht kennisprogramma en exposanten als Endress+Hauser, KROHNE, Yokogawa en VEGA.

Actualiteiten

Om uw productieproces te digitaliseren en autonomer te werken zijn slimme sensoren onmisbaar. Op M+R komen deze en onderwerpen als big data en cloud analyses ruimschoots aan bod.

Instrumentatie is innovatie

Vakbeurs M+R is een bewezen concept in België en sluit qua thema`s en technieken naadloos aan bij de doelgroepen en 250 exposanten van Solids en Pumps & Valves. Bezoekers vinden hier de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van meet- en regeltechniek en automatisering en krijgen antwoord op de vraag hoe zij hun plant slimmer kunnen maken voor diverse facetten op het gebied van procesoptimalisatie.

Bent u actief op het gebied van procesinstrumentatie? Levert u bijvoorbeeld niveaumeters, analytische instrumentatie, druksensoren, gasmeters, data hardware of test soft- en hardware?

Dan is een deelname aan M+R een uitgelezen kans om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij hoogwaardige bezoekers uit diverse procesindustrieën.

Wie is de bezoeker?

Solids en Pumps & Valves wordt bezocht door eindgebruikers en distributeurs uit diverse industriële sectoren. M+R richt zich specifiek op technische professionals die zich oriënteren op nieuwe kansen voor procesoptimalisatie door middel van meet- en regeltechniek.

Sectoren

    • Olie en gas
    • (Petro)chemie
    • Metaalsector
    • Voedingsmiddelensector
    • Watersector