Sector Olie & Gas komt samen tijdens Solids Rotterdam 2025

Olie & Gas

Ontdek de bestemming voor Olie & Gas professionals!

Solids Rotterdam is een toonaangevende vakbeurs op het gebied van de verwerking en handling van poeders, granulaten en bulkmaterialen. 

Solids Rotterdam is een unieke omgeving waar professionals uit de olie- en gasindustrie elkaar kunnen ontmoeten, netwerken en de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied kunnen ontdekken.

SOLIDS 2025: De vakbeurs voor olie- en gasindustrie

De olie- en gasindustrie is een essentiële sector die wereldwijd een cruciale rol speelt in de energievoorziening. Van het winnen en raffineren van ruwe olie tot het verwerken van gas en het transporteren van deze waardevolle grondstoffen, hebben professionals in deze sector dagelijks te maken met diverse uitdagingen en complexiteiten. 

Solids Rotterdam begrijpt deze behoeften en biedt een gespecialiseerd platform waar experts uit de industrie samenkomen om oplossingen te vinden voor hun specifieke uitdagingen.

Of men werkzaam is in de upstream-, midstream- of downstream-sectoren van de olie- en gasindustrie, kunnen bezoekers van Solids Rotterdam een breed scala aan exposanten, presentaties en technologieën verwachten die relevant zijn voor hun vakgebied. 

Van apparatuur voor het verwerken en transporteren van poeders en granulaten tot opslagoplossingen en procesoptimalisatie, kunnen bezoekers de nieuwste innovaties ontdekken die kunnen helpen de efficiëntie te verbeteren, kosten te verlagen en de veiligheid te vergroten.

Leg waardevolle contacten en ontdek nieuwe inzichten

Bovendien biedt Solids Rotterdam een geweldige plek om te netwerken en kennis uit te wisselen met gelijkgestemde professionals uit de olie- en gasindustrie. 

Bezoekers hebben de mogelijkheid om waardevolle contacten te leggen, ervaringen te delen en inzichten op te doen van experts op het gebied van processing. 

Of men nu op zoek is naar nieuwe leveranciers, samenwerkingsmogelijkheden of simpelweg het professionele netwerk wil uitbreiden, biedt Solids Rotterdam een dynamische omgeving om deze doelen te bereiken.

Interessant voor functietypes, zoals:

Collega's uit deze bedrijven gingen u voor:

food & food bezoekers tijdens Solids Rotterdam

Ontdek de mogelijkheden voor een deelname.