Nieuwe slimme IT9 weegterminal met touchscreen – Solids Rotterdam
New smart IT9 weighing terminal with touchscreen
SysTec Systemtechnik und Industrieautomation GmbH

Nieuwe slimme IT9 weegterminal met touchscreen

Het robuuste touch-apparaat voor veeleisende weegprojecten biedt een groot 10,4" scherm en is ontworpen voor industriële omgevingen (ingangsbescherming: IP69K).

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Talrijke weegtaken kunnen worden opgelost met slechts één apparaat: De IT9 is zowel een weegindicator met gewichtsweergave als een krachtige besturingseenheid voor real-time processen – gecombineerd met regeltaken, databaseverwerking of multiplexerfuncties, afhankelijk van de toepassing. Bovendien maakt de vrije programmeerbaarheid van het apparaat een breed scala aan weegtoepassingen mogelijk.

De IT9 heeft tien interne slots en maakt de configuratie van een grote verscheidenheid aan weeginstrumentontwerpen mogelijk. Alle insteekmodules voor het aansluiten van industriële weegschalen, seriële, digitale, analoge, USB-, netwerk- en veldbusinterfaces zijn nieuw ontwikkeld. De “Plug & Play” slots maken een snelle configuratie mogelijk. Het besturingssysteem herkent automatisch welke kaart in welk slot is gestoken op basis van een codering van de insteekkaart.

Door middel van een app voor Android- en iOS-apparaten kunnen gebruikers en servicemonteurs weegschalen en systemen die zich ver weg bevinden eenvoudig op afstand bedienen en onderhouden.

Contact Information

Contact us