Besparen op onderhoudskosten met Digitale Diensten – Solids Rotterdam
Saving on Maintenance Costs with Digital Services
Busch

Besparen op onderhoudskosten met Digitale Diensten

70 procent besparen op onderhoudskosten en 30 procent subsidie ​​ontvangen: hoe Emsland Frischgeflügel GmbH slaagt met zijn nieuwe vacuümsysteem van Busch Vacuum Solutions en waarom zijn technici nu in het weekend heerlijk kunnen slapen.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Haren, Duitsland | 03 februari 2023 | 5 minuten

Johannes Kohne en zijn collega kijken aandachtig naar het grote scherm in zijn kantoor. Wat ze zien zijn de huidige prestatiegegevens van al hun vacuümpompen. “Alles verloopt soepel”, zegt de technisch manager van Emsland Frischgeflügel. De gegevens van elke pomp zijn in realtime beschikbaar op de tablets van alle 60 bedrijfstechnici. Dit betekent dat ze altijd op de hoogte zijn van de huidige toestand van het systeem en kunnen ingrijpen als er iets niet goed werkt. Slechts een paar kamers verderop spinnen de 36 MINK-vacuümpompen van Busch Vacuum Solutions weg. Zeer betrouwbaar voorzien zij het transportsysteem van de locatie van vacuüm. Dit zorgt ervoor dat afval van de vleesproductie, maar ook kant-en-klare producten, veilig, effectief en hygiënisch van punt A naar punt B kunnen worden getransporteerd door middel van pneumatisch zuigtransport.
Kwaliteit vanaf het begin
“Wij gooien niets weg; alles wordt verwerkt – voor menselijke consumptie of als hoogwaardig veevoer”, benadrukt Kohne. De onvoorwaardelijke kwaliteitsnorm geldt voor het hele bedrijf: in de vacuümlevering en producten, maar ook in de arbeidsomstandigheden en het dierenwelzijn.
Daarom houdt Emsland Frischgeflügel de hele procesketen in de gaten: van voer tot vleesverwerking. Naast drie mengvoerfabrieken omvat de Rothkötter-groep ook een broederij en twee kippenslacht- en uitsnijderijen. Franz Rothkötter legde in 1959 de basis voor de mengvoerfabriek. In 2003 bouwde Franz-Josef Rothkötter de productiefaciliteit in Haren, Emsland. Ongeveer 2.500 medewerkers verwerken kipstukken van blad tot filet voor de foodretail en verdere verwerking in verschillende gewichts- en verpakkingseenheden.

https://www.buschvacuum.com/global/en/news-media/besparing-op-onderhoudskosten-met-digitale-services.html

Contact Information

Contact us