VEGA NL – Solids Rotterdam
VEGA Meet- En Regeltechniek

VEGA NL

About us

Automatiseringsoplossingen met de hoogste normen

Veilig. Robuust. Betrouwbaar.
VEGA is een wereldwijd opererende fabrikant van sensoren voor het meten van niveau, schakelniveau en druk en van apparatuur en software voor de opname van die sensoren in procesbesturingssystemen.

Made in Germany
Innovatieve niveau- en drukmeettechniek, de combinatie van de hoogste veiligheid en efficiëntie met eenvoudige bediening: dat is waar VEGA voor staat – al 60 jaar lang. Alles home made in het Zwarte Woud van Duitsland.

Van eenvoudig tot veeleisend
Met meettechniek die zowel zeer robuust als flexibel en kostenbesparend is, zet VEGA de koers uit voor veilige en efficiëntere productieprocessen bij stortgoederen van uiteenlopende korrelgrootte. Met meer dan 60 jaar ervaring begrijpen wij de eisen die de industrie stelt. Daarom leveren onze sensoren exacte meetwaarden, zelfs wanneer de omstandigheden met stof, lawaai of aangroei extreem worden.

Meer weten over onze oplossingen
Op locatie of online: u kunt altijd op ons rekenen. Wij begrijpen dat iedere applicatie anders is, daarom geven wij altijd advies op maat. Neem gerust contact met een van onze specialisten op om te weten te komen wat het ideale meetinstrument is voor uw toepassing. Desgewenst virtueel via Skype, Zoom of Microsoft Teams.
Daag ons uit!

Contact
Onze specialisten zijn dagelijks te bereiken via:
T: 033-4502502.
E: info.nl@vega.com

News

Jobs

Commercieel Technisch Medewerker Binnendienst

Hé technisch commerciële topper, let’s meet!

Gaat je hart sneller kloppen van techniek? Zoek je een functie op een verkoop binnendienst? JIJ ZOEKT VEGA!

Samen met je binnendienst collega’s Joyce, Remco, Kees en de beide Peters ben je van A tot Z betrokken bij het hele traject van orders. Met jouw technische kennis adviseer je klanten in hun zoektocht naar de beste meetoplossing. Je stelt de juiste vragen over het proces en de applicatie, denkt mee met de uitdagingen van de klant en biedt vervolgens maatwerk, dat voor jouw klant het verschil zal maken.

Wat nog meer?
Je werkt offertes uit en volgt deze op. Bestekken hebben geen geheimen voor je en vertaal je moeiteloos door naar de juiste instrumentatie. Heeft de klant een vraag over prijzen of levertijden? Ook jij bent degene die de klant uit de brand helpt. Kortom; als commercieel technisch verkoop binnendienst medewerker ben je hét aanspreekpunt voor de klant.

View Jobs Ads »

Contact information

Contact us