Solids Rotterdam, dé vakbeurs voor de bulksector – Solids Rotterdam
Solids Rotterdam, the trade fair for the bulk sector
VEGA Meet- En Regeltechniek

Solids Rotterdam, dé vakbeurs voor de bulksector

Op 4 en 5 oktober is VEGA aanwezig op Solids in Rotterdam Ahoy, de grootste vakbeurs voor de bulksector. Op onze stand maakt u kennis met onze betrouwbare sensoren voor alle processen én ontdekt u de voordelen van onze instrumentatie.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Ontdek én test ons complete radarpakket voor vaste stoffen op Solids Rotterdam. Robuuste sensoren voor gebruik in ruwe omgevingsomstandigheden bij bouwstoffen, grond en stenen.

Op 4 en 5 oktober is VEGA aanwezig op Solids in Rotterdam Ahoy, de grootste vakbeurs voor de bulksector. Op onze stand maakt u kennis met onze betrouwbare sensoren voor alle processen én ontdekt u de voordelen van onze instrumentatie.

Efficiëntere productie
Altijd een helder beeld van de actuele voorraad en altijd op het goede moment precies de juiste hoeveelheid nieuwe bevoorrading voor uw silo. Of ineens tijd over voor andere taken, omdat het ombouwen en reinigen van het proces een stuk sneller ging. Dat klinkt goed. Betrouwbare meetinstrumentatie is niet weg te denken uit de procesindustrie. Met meer dan 60 jaar ervaring in de meettechniek begrijpen wij de behoefte van de branche als geen ander. Wij snappen dat u zo min mogelijk tijd kwijt wil zijn bij de zoveelste batchwissel. Wij houden het eenvoudig, zodat u efficiënter kunt produceren.

Precisie en eenvoud
Robuuste sensoren voor in ruwe omgevingsomstandigheden zoals bouwstoffen, grond en stenen. Sensoren voor hoge hygiëne-eisen bij de productie van levensmiddelen of sensoren voor meer standaard productieprocessen met minder zware omstandigheden, zoals in de veevoederindustrie. Met het complete radarpakket van onze PRO, BASIC en AIR serie zit u altijd goed. Onze radarsensoren zijn nauwkeurig, betrouwbaar en eenvoudig in gebruik. Ze zijn gebouwd om uw werk te vereenvoudigen. Zo behaalt u een optimale productiviteit met zo min mogelijke handelingen. Met VEGA instrumentatie meet u altijd nauwkeurig op ieder terrein. Zo goed dat u vergeet dat ze er zitten, eenmaal geïnstalleerd heeft u er geen omkijken meer naar.

Komt u naar Solids Rotterdam?
U treft VEGA op 4 en 5 oktober in Rotterdam Ahoy op stand G106. Laat u overtuigen van de voordelen van onze instrumenten en praat bij met onze vakspecialisten.

Contact Information

Contact us