Symach Verpakkings- en Palletiseersystemen – Solids Rotterdam

Symach Verpakkings- en Palletiseersystemen

Over ons

SYMACH – Verpakkings en Palletiseersystemen

SYMACH ontwerpt en produceert flexibele, efficiënte, hoge snelheid palletiseer- en afzakmachines die een verschil kunnen maken in het reduceren van kosten en verbeteren van uw concurrentiepositie. We bieden oplossingen voor het verpakken van granulaten in openmond zakken en volledige end-of-line systeem voor zakken, dozen en kratten.

SYMACH machines opereren wereldwijd, in diverse sectoren, zoals de industrie en agricultuur, voor het verwerken van:
• Suiker, rijst, thee, cacao
• Aardappelen, uien, wortelen
• Granen, zaden, noten
• Bakkerijgrondstoffen, meel
• Diervoeding, premixen, pet food
• Granulaten, houtsnippers, houtpellets
• Zand, grind, houtskool
• Meststoffen, potgrond, kattenbakvulling

Wij bieden u graag oplossingen die passen bij uw activiteit en situatie. Op basis van onze jarenlange ervaring en expertise adviseren we u een oplossing die voldoet aan uw verwachtingen. We werken daarbij hard om uw vertrouwen te verdienen en te behouden. Dan spreekt het ook voor zich, dat onze service-dienst dagelijks 24u voor u klaar staat, om u waar nodig bij te staan.

Het Nederlandse SYMACH is een Barry-Wehmiller Flexible Systems onderneming, wereldwijd producent van verpakkingssystemen die duizenden voedsel- en non-foodproducten vullen en verpakken. Onze verpakkingssystemen zijn ontworpen en vervaardigd om de efficiëntie en levensduur van de verpakkingslijnen van onze klanten te maximaliseren. Ons assortiment van machines omvat form-fill-seal, het vullen en sluiten van zakken, flow-wrap, palletiseren, stretch-wrapping en nog veel meer.

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Online ronde tafel
sessies gemist?

8 juli werd speciaal voor de chemiesector is de sessie “De infrastructuur van de chemiefabriek van de toekomst” georganiseerd. Deltalinqs, BP en iTanks spraken tijdens deze sessie over waterstof en de toepassing hiervan.

Voor de foodsector was er de sessie “De route naar de digitale voedingsfabriek van de toekomst”.

FME/GMV, OnePlanet Research Center en Siemens spraken tijdens deze sessie over digitalisering en welke voordelen dit kan hebben voor uw fabriek.

Heeft u één van de sessies gemist? Geen probleem, via onderstaande link kunt u deze terug kijken.