Kobato bv – Solids Rotterdam

Kobato bv

Over ons

Kobato B.V. heeft zich gedurende een periode van meer dan vijfentwintig jaar, gespecialiseerd het verwerken van polyurethaan. Door voortdurend te investeren in personeel, kennis en techniek is Kobato uitgegroeid tot een specialistisch bedrijf waar het gaat om het bieden van maatoplossingen in het slijtageproces.

Kobato heeft de beschikking over een spuitafdeling voor het aanbrengen van Kobaflex bekledingen en een gietafdeling waar producten uit Kobaflow worden gemaakt.
In samenwerking met Kobato Polytechnologie heeft het bedrijf laboratoriumfaciliteiten waar verschillende kunststofanalyses en testen uitgevoerd kunnen worden alsmede de ontwikkeling van nieuwe klantspecifieke systemen.

Het geavanceerde spuitprocédé maakt het mogelijk de slijtlaag egaal en naadloos aan te brengen.
* Ook op moeilijk gevormde onderdelen
* Variabele laagdiktes behoren tot de mogelijkheden
* Een perfecte he

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Online ronde tafel
sessies gemist?

8 juli werd speciaal voor de chemiesector is de sessie “De infrastructuur van de chemiefabriek van de toekomst” georganiseerd. Deltalinqs, BP en iTanks spraken tijdens deze sessie over waterstof en de toepassing hiervan.

Voor de foodsector was er de sessie “De route naar de digitale voedingsfabriek van de toekomst”.

FME/GMV, OnePlanet Research Center en Siemens spraken tijdens deze sessie over digitalisering en welke voordelen dit kan hebben voor uw fabriek.

Heeft u één van de sessies gemist? Geen probleem, via onderstaande link kunt u deze terug kijken.