Klinkenberg Zaanstad BV – Solids Rotterdam
Klinkenberg Zaanstad BV

Klinkenberg Zaanstad BV

About us

Welkom bij Klinkenberg Zaanstad – Dé specialist in schroeftransportsystemen en bulkhandling.
Met meer dan 150 jaar ervaring is Klinkenberg B.V. een toonaangevende speler op het gebied van schroeftransportsystemen, schroefbladen, schroefassen, transportschroeven, doseerschroeven en uitdraagsystemen. Onze passie voor innovatie en onze toewijding aan kwaliteit hebben ons geholpen om uit te groeien tot een betrouwbare partner voor talloze bedrijven.
Maar dat is niet alles. Naast onze uitgebreide expertise in schroeftransportsystemen, zijn we ook trotse vertegenwoordigers van TAMAR afdichtingen systemen® in de Benelux. TAMAR staat bekend om zijn betrouwbare en kosteneffectieve roterende as-afdichtingssystemen. Bovendien bieden we een breed scala aan standaard afdichtingen, zoals pakkingdrukkers, z-lamellen en de Delrin food afdichting. Deze hoogwaardige afdichtingen zijn perfect geschikt voor onze schroeftransporteurs.
Bij Klinkenberg Services geloven we dat topkwaliteit schroeftransporteurs gepaard moeten gaan met een service van topkwaliteit. Daarom kunt u na de aanschaf van een van onze producten rekenen op een persoonlijke en klantgerichte opvolging door onze vakkundige technici van Klinkenberg Services. We staan altijd voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden, technische ondersteuning te bieden en ervoor te zorgen dat u het maximale uit uw schroeftransportsysteem haalt.
Ontdek de kwaliteit en service van Klinkenberg Zaanstad en ervaar zelf waarom wij al decennialang een toonaangevende naam zijn in de industrie. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen bij al uw schroeftransportbehoeften.

Jobs

Contact information

Contact us