IoT-integraties voor Klinkenberg-machines in ontwikkeling. Oplossing voor personeelstekort en kennisverlies. Bewaking van essentiële onderdelen zoals lagers en afdichtingen om storingen te voorkomen. – Solids Rotterdam
IoT integrations for Klinkenberg machines in progress. A solution for staff shortage and knowledge loss. Monitoring of vital components like bearings and seals to prevent failures.
Klinkenberg Zaanstad BV

IoT-integraties voor Klinkenberg-machines in ontwikkeling. Oplossing voor personeelstekort en kennisverlies. Bewaking van essentiële onderdelen zoals lagers en afdichtingen om storingen te voorkomen.

IoT integratie op Klinkenberg schroeftransport,

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

De ontwikkeling van IoT-integraties voor Klinkenberg-machines is in volle gang. Steeds meer bedrijven zoeken naar oplossingen om de terugloop van technisch personeel in hun werknemersbestand op te vangen. De mannen en vrouwen met uitgebreide kennis van de installaties en assets binnen de productie gaan met pensioen of vinden een nieuwe positie elders. Het is bijna onmogelijk om mensen te vinden met een vergelijkbare ervaring. Als Klinkenberg proberen we oplossingen te bieden aan onze klanten voor de cruciale assetposities binnen de productieprocessen.
Door IoT-oplossingen aan te bieden voor dergelijke posities, kunnen we de bewaking van essentiële onderdelen op ons nemen. Dit stelt ons in staat om samen met onze klanten een effectievere bewaking te realiseren. Door bijvoorbeeld IoT-bewaking te implementeren op een schroeftransporteur bij onze klanten, proberen we meerwaarde te creëren en vroegtijdige storingen te voorkomen. IoT-bewaking kan worden toegepast op zaken zoals lagers, afdichtingen en smeermiddelen.
Als u geïnteresseerd bent, nodigen we u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze stand F114. U kunt ook direct contact met ons opnemen via +31 (0) 75 628 78 55. We kijken uit naar uw komst op de Solids-beurs op 4 en 5 oktober in Ahoy Rotterdam, bij onze stand F114.

Contact Information

Contact us