Heilig Mixing Technology B.V. – Solids Rotterdam
Heilig Mixing Technology B.V.
Heilig Mixing Technology B.V.

Heilig Mixing Technology B.V.

About us

NM HEILIG
TOTAALLEVERANCIER VOOR RECYCLING EN BULK HANDLING SYSTEMEN
NM Heilig is totaalleverancier voor recycling en bulk handling systemen. Systemen voor handling van bulkgoederen, productiefaciliteiten en recyclinginstallaties: we ontwerpen, ontwikkelen, leveren, installeren en onderhouden een grote variëteit aan machines; van enkele apparaten tot complete turnkey installaties.

Met onze expertise en ervaring mochten we al vele industrieën in de recycling en verwerking van bulkgoederen van dienst zijn. Met onze ervaring streven we er naar elk jaar hogere doelstellingen te behalen, te blijven innoveren en onze klanten helpen om aan de hen gestelde strenge eisen te voldoen. Met trots biedt NM Heilig installaties die:

– voor ruim 98% volcontinu operationeel zijn met nauwelijks uitval voor onderhoud
– 90%-99% van de materialen terugwinnen en hoge zuiverheid opleveren in plastic recycling dankzij optische sortering (NIR)
– capaciteiten bieden van ruim 6.000 ton per uur (afhankelijk van het bulk handling transport, de materialen en het soortelijk gewicht)
– exacte meetbaarheid tijdens transport tot +/- 0,5%

We streven naar de beste prestaties voor elke machine en installatie die we leveren; niet alleen voor complexe systemen met een grote capaciteit, maar ook voor standaard toepassingen die een sterke en efficiënte oplossing blijken.

Los van het ontwerp en de productie, bieden we onze technische ondersteuning aan in de vorm van onderhoud, reparaties en revisie . Voor zowel NM Heilig machines als systemen van andere fabrikanten. Uw productieproces moet natuurlijk beschikbaar zijn om uw klanten te bedienen.

HEILIG MIXING TECHNOLOGY
SPECIALIST IN MENGTECHNIEK
Wij weten als geen ander dat elke industrie zijn eigen (unieke) mengspecificaties vereist. Het zit ‘m in de details, daarom bieden wij vaak op maat gemaakte industriële mixers aan. Wij leveren standaard mixers, maar ontwerpen ook industriële mixers op maat die voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen van de industrie. Al meer dan 40 jaar voorzien wij onze klanten van mengoplossingen in diverse industrieën, zoals: de voedingsmiddelen-, zoetwaren-, veterinaire-, bakkerij-, verf-, metaal-, mineralen-, kunststof-, farmaceutische-, chemische- en de recyclingindustrie.

Wij bieden complete configuraties met mengers, zeefmachines, bunkers (opslag), silo’s en/of transportbanden. Wij leveren ook stand-alone units en componenten. Naast de industriële mengsystemen bieden wij technische ondersteuning, onderhoud en reserve-onderdelen waarmee u uw systeem jarenlang optimaal op zijn best kunt laten functioneren. Neem contact met ons op en profiteer van onze jarenlange ervaring en gespecialiseerde kennis.

Als onderdeel van de Heilig Group kunnen wij u ons ‘one-stop-shop’ concept aanbieden: wij ontwikkelen, engineeren, produceren, pre-assembleren, installeren, bieden technische ondersteuning en 24/7 emergency service.

News

Belt conveyor for KATOEN NATIE

Belt conveyor for KATOEN NATIE

This year, the N.M Heilig company delivered a belt conveyor and two ship and truck loading systems with a capacity of 250t/hr or 500m3/hour of bulk material to one of the major players in the cacao handling market, Katoen Natie.

Read more »

Jobs

MONTEUR MENGERS

Voel jij je thuis in de fijne techniek, maak je graag mooie producten met je handen en houd je van een grote afwisseling van werkzaamheden en locaties? Dan is dit jouw uitdaging!

Wat doe je als Monteur Mengers?
Als Monteur Mengers werk je met het team van Heilig Mixers aan de bouw en montage van nieuwe conische mengsystemen. Ook pleeg je onderhoud en los je storingen op aan bestaande installaties. Aan de hand van technische tekeningen ben jij in staat om de juiste onderdelen te bewerken en monteren om zo het eindproduct te realiseren. Moeten er onderdelen aan elkaar gelast worden of een motorblok uit elkaar gehaald worden? Dan draai jij daar je hand niet voor om! Ook is het voor jou geen enkel probleem om op locatie bij de klant een passende oplossing te bedenken.

View Jobs Ads »

Tekla Engineer

In de functie van Tekla Engineer werk je aan diverse projecten en ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en detailleren van onderdelen van onze klant-specifieke installaties voor de bulk handling en recycling industrie. Hierbij kun je denken aan het verzorgen van 3D modellen, verkoop- en ontwerptekeningen en complete productiepakketten. De nadruk ligt op staalbouw, bordessen, trappen en hekken en frames voor de meest uiteenlopende machines. Daarnaast behoort het beheren van de model-map (Tekla) en de database met tekeningen ook tot jouw verantwoordelijkheden.

View Jobs Ads »

Technisch inkoper

Als technisch inkoper ben je verantwoordelijk voor het inkoopproces van diverse goederen, zoals onderdelen voor machines, en diensten voor de realisatie van onze projecten. Dit doe je tegen de beste condities binnen de gestelde kwaliteitseisen en budget. In deze rol heb je veel contact met collega’s van projectteams die jou voorzien van de specificaties van goederen die ingekocht dienen te worden. Aan de hand van de specificaties weet jij welke leveranciers je kunt benaderen en start je met het aanvragen van offertes en begin je de onderhandelingen over de leveringsvoorwaarden.

Je bouwt duurzame relaties op met huidige leveranciers, maar gaat ook op zoek naar nieuwe samenwerkingsverbanden en houdt de ontwikkelingen in de markt nauwlettend in de gaten. Hierdoor ben je in staat om bij projecten een adviserende rol in te nemen en initieer je inkoop gerelateerde verbeteracties. Ook blijf je scherp op het beperken van de financiële en juridische risico’s.

View Jobs Ads »

Werkvoorbereider

In de functie van Werkvoorbereider werk je samen met een enthousiast team van professionals aan een van onze uitdagende, internationale projecten. Als Werkvoorbereider inventariseer je in overleg met de (Senior) Project Manager wat de benodigdheden voor de uitvoering van het project zijn om vervolgens aan de slag te gaan met de organisatie.

Je koopt goederen en diensten in tegen de meest gunstige marktomstandigheden en je controleert de kwaliteit van deze goederen en diensten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de inzet van mensen en materiaal ten behoeve van het project waar je aan werkt en beoordeel je project- en productietekeningen. Ook coördineer je de rapportages van werkplek inspecties en toolboxmeetings.

View Jobs Ads »

Projectmonteur

Als Projectmonteur werk je met een montageteam aan de bouw van nieuwe installaties (zoals recycling installaties, transportsystemen en bulk handling systemen), pleeg je onderhoud en los je storingen op aan bestaande installaties. Houd je van een grote afwisseling van werkzaamheden en locaties? Dan is dit jouw uitdaging!

De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats op de diverse locaties van onze klanten. Door ons internationale karakter zijn de werklocaties zowel in binnen- als buitenland.

View Jobs Ads »

Project Manager Service

In deze functie ben je werkzaam op onze Service afdeling en adviseer je klanten over onderhoud aan bestaande installaties. Heeft de klant een installatie waar preventief onderhoud aan gedaan moet worden of de wens voor een nieuwe machine? Dan ga je in gesprek met de klant om de behoefte in kaart te brengen en adviseer je de klant waar nodig. Na het uitbrengen van een offerte en natuurlijk het akkoord van de klant ga je aan de slag met de realisatie van het project. Jouw doel? Hetgeen de klant bij ons heeft gekocht op een juiste wijze realiseren.

View Jobs Ads »

Technisch Engineer

Als Technisch Engineer bij N.M. Heilig B.V. ben je verantwoordelijk voor het analyseren van projectaanvragen en het ontwerpen van onze installaties en/of machines. Hierbij kun je denken aan het verzorgen van verkooptekeningen en ontwerp- en productietekeningen in samenspraak met hoofd Engineering dan wel rechtstreeks naar de verkoop of Project Manager. Tijdens de realisatiefase geef je technische ondersteuning aan de Project Managers.

View Jobs Ads »

Contact information

Contact us