Edwards Vacuum & Atlas Copco Vacuum – Solids Rotterdam
Edwards Vacuum & Atlas Copco Vacuum
Edwards Vacuum & Atlas Copco Vacuum

Edwards Vacuum & Atlas Copco Vacuum

About us

Edwards is een marktleider op het vlak van design, technologie, productie en service van vacuümpompen die kunnen worden ingezet voor een breed scala aan toepassingen. Daarbij staan de klanten en vereisten steeds centraal, zodat onze oplossingen zijn afgestemd op hun verwachtingen. Edwards innoveert al meer dan 100 jaar op het vlak van vacuümpomptechnologie en helpt daarmee productie en service schoner, slimmer, zuiniger en milieuvriendelijker te maken. De industriële, chemische en wetenschappelijke vacuümpompen van Edwards zijn een integraal onderdeel van productie- en R & D-processen voor een steeds diverser wordend aantal industrieën, waaronder chemische procesindustrieën, energie-, glas- en andere coatingtoepassingen, petrochemicaliën, kunststoffen en recycling, staal- en metallurgietoepassingen en farmaceutische industrie.

Edwards heeft allesomvattende vacuümsystemen en oplossingen ontwikkeld voor industriële, chemische en wetenschappelijke toepassingen om uitdagingen aan te gaan die uniek zijn voor de respectievelijke industriëen. Hun vacuümtechnologieën zorgen voor kostefficiëntie en dragen bij aan meer milieuvriendelijke processen. De combinatie van Edwards’ expertise, product portfolio & ontwikkeling en de aanwezigheid van wereldwijde service teams, geeft hen in een unieke positie om de beste oplossing voor uw toepassing te leveren of met u samen te werken.

Bezoek voor meer informatie onze website: www.edwardsvacuum.com

Binnen Atlas Copco Vacuum Technique werken we samen met onze klanten om industriële ideeën om te zetten baanbrekende en innovatieve vacuüm en abatement oplossingen. Onze gepassioneerde collega’s, hun expertise en service, brengen duurzame waarde naar allerlei industrieën. De Atlas Copco Group heeft zijn hoofdkwartier in Stockholm, Sweden met klanten in meer dan 180 landen en ongeveer 49 000 werknemers.

Bij Atlas Copco Industrial Vacuum hebben we de vacuümtechnolgie gerevolutioneerd. Onze state-of-the-art vacuümpompen en systemen zijn toonaangevend voor de geconnecteerde en gedigitaliseerde industrie van vandaag de dag. Onze teams van buitengewoon gepassioneerde mensen ontwerpen vacuümoplossingen die inzetten op verbeterde energie efficiëntie, gebruiksveiligheid, verhoogde productiviteit en een duurzame toekomst. Onze producten zijn de onzichtbare kracht die alle industriële applicaties en productie aandrijven. We hebben ons hoofdkwartier in Keulen, Duitsland met productiefaciliteiten in Duitsland, Frankrijk, België, Tsjechië, de Verenigde Staten en China.

Voor informatie, bezoek: www.atlascopco.com/nl-nl/vacuum-solutions

News

Jobs

Junior Sales Engineer – Vacuum Technique (Benelux regio)

Binnen ons Atlas Copco Vacuum team zijn we op zoek naar een Junior Sales Engineer voor de Benelux. Wil je deel uitmaken van een dynamisch & fun team binnen een groeiend Customer Centre, duik dan zeker eens in deze vacature!

Voor meer info of om te solliciteren: https://www.careers.homeofindustrialideas.com/job-invite/128572/

View Jobs Ads »

Sales Engineer – België en Nederland

Op zoek naar een gevarieerde en uitdagende job in de Benelux? Je hebt reeds ervaring opgedaan in een technische sales omgeving, idealiter in de vacuüm, chemische of industriële sector, en een diploma dat bijdraagt aan je succes binnen deze segmenten? Neem dan zeker contact op of lees verder hieronder!

Meer info of meteen solliciteren? https://www.edwardsvacuum.com/en-uk/join-us/job-overview/job-detail/sales-engineer-benelux-region/130933-edwards

View Jobs Ads »

Contact information

Contact us