E2S van Edwards Vacuum – De nieuwe reeks oliegesmeerde schottenvacuümpompen – Solids Rotterdam
Edwards Vacuum & Atlas Copco Vacuum

E2S van Edwards Vacuum – De nieuwe reeks oliegesmeerde schottenvacuümpompen

De E2S is een betrouwbaar, robuust en krachtig product voor laag- en middenvacuüm in industrie en onderzoek. Het heeft een eenvoudig ontwerp en is geschikt voor verschillende standaardtoepassingen.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Edwards Vacuum heeft een nieuwe oliedichte schottenvacuümpomp op de markt gebracht. Het bedrijf biedt een betrouwbaar product in de vorm van de krachtige, robuuste E2S-serie voor laag- en middenvacuüm in industrie en onderzoek. De E2S heeft een eenvoudig ontwerp en is geschikt voor diverse standaardtoepassingen. “Hij pompt snel, verwerkt eventuele dampen en helpt door zijn stille werking het geluidsniveau in werkomgevingen te verminderen”, zegt productmanager Jessie Huang, die de voordelen van de vacuümpomp samenvat.

Kortere cyclustijden, hogere doorvoer
Dankzij het moderne technische ontwerp verhogen gebruikers met de schottenvacuümpomp de economische efficiëntie van hun processen. Dit is niet in de laatste plaats te danken aan de hoge pompsnelheid van de E2S. Dit verkort de cyclustijden en verhoogt de productiecapaciteit in standaardprocessen. “Een belangrijk voordeel: de hogere doorvoer wordt bereikt zonder dat er extra energie nodig is, waardoor de ecologische voetafdruk niet groter wordt”, verzekert Edwards Product Manager Jessie Huang. Volgens Jessie Huang bedraagt ​​de pompsnelheid van de E2S 90 m3/u en is een eindvacuüm mogelijk van 3 x 10-3 mbar. Bij ultieme druk voldoen de prestaties van de E2S dus aan de eisen van industriële toepassingen. Voor speciale prestaties biedt Edwards optionele standaardcombinaties van tweetraps E2S-pompen inclusief een mechanische booster.

Intuïtieve bediening
De moderne technologie van de compacte schottenpomp komt ook tot uiting in het gebruiksvriendelijke ontwerp. Zo is de E2S ook ontwikkeld volgens de modernste behoeften van zijn gebruikers op het gebied van eenvoudige, intuïtieve bediening. De bedieningselementen zijn functioneel en ergonomisch en bieden een hoge mate van veiligheid tegen bedieningsfouten. De stille werking van de E2S-serie is ook te danken aan de technologie. De geluidsarme glijlagers zijn gemaakt van gesinterd staal, hebben een eenvoudig ontwerp en drogen zelfs bij een lage oliesmering niet uit.

Contact Information

Contact us