Van Beek geeft terugkoopgarantie op ál haar machines – Solids Rotterdam
Van Beek geeft terugkoopgarantie op ál haar machines
Van Beek

Van Beek geeft terugkoopgarantie op ál haar machines

Met ‘Van Beek Refurbished’ verlengen wij de levensduur van onze machines. Zo dragen we bij aan het verduurzamen van de procesindustrie.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Met ‘Van Beek Refurbished’ verlengen wij de levensduur van onze machines. Zo dragen we bij aan het verduurzamen van de procesindustrie. Op alle schroeftransporteurs van Van Beek hanteren wij vanaf 1 december 2018 een terugkoopgarantie. Deze garantie geldt niet alleen voor de schroeftransporteurs die vanaf deze datum onze fabriek verlaten, maar voor alle machines die ooit door Van Beek zijn gebouwd. ‘Van Beek Refurbished’ is ontstaan uit een samenwerking met onze partner Surplus Select.

Zo hoogwaardig mogelijk hergebruik
Het eerste doel in een circulaire economie is een zo hoogwaardig mogelijk hergebruik. In eerste instantie van het gehele product, dan van de onderdelen en vervolgens van de grondstoffen en gebruikte materialen. Dit is tevens het doel van Perry Verberne, directeur bij Van Beek: “Van Beek schenkt ruim aandacht aan duurzaamheid. Wij zijn dan ook veel bezig met de circulaire economie en duurzaam ondernemen.

Ten eerste scheiden we natuurlijk ons afval en bieden wij restmaterialen en metalen voor recycling aan. Maar we wilden een tweede stap zetten, namelijk: een circulair in- en verkoopproces van onze schroeftransporteurs. Zodat deze hoogwaardige machines een tweede leven krijgen en niet onnodig ontmanteld in een schrootbak eindigen.”

Circulaire economie ontstaat alleen samen
Sociale innovatie is even belangrijk of misschien wel veel belangrijker dan technologische innovatie om een omslag naar een circulaire economie te bewerkstelligen. ”Wij kochten al de Dino® Bulkwagenvullers terug van onze klanten. ‘Van Beek Refurbished’ is een uitbreiding hierop. We bieden nu op alle Van Beek-machines een terugkoopgarantie. Ik hoop dat andere bedrijven in onze sector ons voorbeeld gaan volgen of geïnspireerd raken. Alleen samen kunnen we de circulaire economie een échte duw in de goede richting geven” aldus Verberne.

Lees het volledige artikel op: https://www.van-beek.nl/nieuws/van-beek-geeft-terugkoopgarantie-op-al-haar-machines

Contact Information

Contact us