Uitbreiding van ons assortiment motorreductoren – Solids Rotterdam
Expansion of our geared motors range
Aandrijf Technisch Buro b.v.

Uitbreiding van ons assortiment motorreductoren

Spaanse tandwielkasten van Cidepa-Sincron

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

We zijn verheugd aan te kondigen dat Aandrijf Technisch Buro het assortiment motorenreductoren zal uitbreiden met tandwielkasten van de gerenommeerde Spaanse fabrikant, Cidepa-Sincron. Door de korte levertijden en de uitwisselbaarheid met de bekende merken, is dit een zeer interessant alternatief op de markt. Deze uitbreiding stelt klanten in staat hoogwaardige tandwielkasten aan te schaffen waarbij veel verschillende opties mogelijk zijn, waaronder ATEX-certificering.

Fabriek
Vanaf oktober 2023 zullen de Cidepa-Sincron-tandwielkasten beschikbaar zijn via Aandrijf Technisch Buro, met korte levertijden variërend van enkele dagen tot enkele weken. De fabriek in Sevilla is uitgerust met de modernste machines die elke fase van het productieproces controleren en wordt beheerd door een geavanceerd IT-platform en gepassioneerde, bekwame medewerkers.

Introductie​
De officiële introductie van de nieuwe Cidepa-Sincron motorenreductoren in Nederland zal plaatsvinden op 4 oktober tijdens de Solids vakbeurs in Ahoy Rotterdam. Aandrijf Technisch Buro zal hier de rechte-, haakse- en vlakke reductoren van Cidepa-Sincron presenteren.

​Voor meer informatie kunt u onze stand A109 bezoeken tijdens Solids Rotterdam, onderstaand persbericht downloaden of contact opnemen met ons verkoopteam.

Contact Information

Contact us