Nieuwe generatie Bornemann hygiënische schroefspindelpompen – Solids Rotterdam
Nieuwe generatie Bornemann hygiënische schroefspindelpompen
Spin Pompen

Nieuwe generatie Bornemann hygiënische schroefspindelpompen

Ontdek de unieke technologie van de SLH-5G

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Op stand N104 vertelt het team van Spin Pompen u graag alle ins en outs over de unieke technologie van de SLH-5G, de nieuwe generatie hygiënische schroefspindelpompen van Bornemann. Deze pomp biedt een uitzonderlijk hoog niveau van reinigbaarheid. Het complete design voldoet aan de strengste EHEDG-richtlijnen. Het hygiënische frame maakt het hygiëne-concept van de 5G helemaal compleet.

De SLH-5G staat ook garant voor een hoge betrouwbaarheid. Deze is gebaseerd op ruim 15 jaar ervaring in hygiënische schroefspindelpompen en op een aantal slimme design-optimalisaties. Denk hierbij bijv. aan het gebruik van tandwielen tussen de lagers, dat voor een nog langere levensduur van de lagerstoel zorgt.

De SLH-5G twin screw pomp biedt bovendien een duurzamer ontwerp, een voor een schroefspindelpomp ongekend rendement en belangrijke voordelen qua onderhoud en gebruiksflexibiliteit.

Duurzaamheid
Het design van de SLH-5G spindelpomp maakt gebruik van minder componenten en meer RVS gietdelen. Dit innovatieve pompconcept heeft dus een lager gewicht en is niet alleen prijstechnisch aantrekkelijk maar vooral ook duurzamer.

Hoog rendement
Voor een schroefspindelpomp heeft de SLH-5G van Bornemann een uitzonderlijk hoog rendement. Dit komt door een reeks belangrijke innovaties, zoals:
– Het geoptimaliseerde ontwerp van de spindels, die voor een grotere capaciteit zorgt (tot wel 25% meer dan andere schroefspindelpompen op de markt voor een vergelijkbare bouwgrootte).
– De verbreding van de zuigaansluiting (wide inlet design), waardoor er minder weerstand in de zuig optreedt (gunstigere NPSHr).

Eenvoudig onderhoud
Verschillende design optimalisaties zorgen ervoor dat het onderhoud aan de pomp sneller uitgevoerd kan worden.
– Nieuwe gepatenteerde spindelsynchronisatie: de lagerstoel hoeft nooit geopend te worden voor het afstellen van de timing van de spindels;
– Gebruik van standaard componenten (bijv. lagers) in de lagerstoel;
– Nieuwe optionele full cartridge mechanical seals;

Contact Information

Contact us