Nieuwe casestudy: thyssenkrupp Steel kiest voor SysTec – Solids Rotterdam
Nieuwe casestudy: thyssenkrupp Steel kiest voor SysTec
SysTec Systemtechnik und Industrieautomation GmbH

Nieuwe casestudy: thyssenkrupp Steel kiest voor SysTec

W&M gekeurd, snel en digitaal: SysTec weegindicatoren zijn succesvol in gebruik bij de innovatieve vrachtwagenweegschalen van thyssenkrupp Steel.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Elke dag passeren meer dan 2.000 vrachtwagens het fabrieksterrein van thyssenkrupp Steel in Duisburg – dit is het op één na grootste logistieke knooppunt in Duitsland. De digitale vrachtwagenweegschalen uitgerust met SysTec-weegindicatoren en terminals van de serie IT8000E spelen een centrale rol in het ontsluiten van tijd- en efficiëntiewinsten. Het bedrijf thyssenkrupp Steel heeft een uitgebreid digitaliseringsproject geïmplementeerd waarin weegtechnologie een belangrijk onderdeel is. Dankzij de moderne vrachtwagenweegschalen met geautomatiseerde zelfbedieningsterminals voor chauffeurs is de weegtijd per vrachtwagen met tweederde verminderd. De snelle gewichtscontrole voorkomt opstoppingen bij de fabriekspoorten en zorgt ervoor dat de voertuigen snel worden verzonden.

De digitale weegprocessen worden aangestuurd en bewaakt via een weegcontrolestation. Naadloze controle helpt de veiligheid in de fabriek te verhogen.
Een langdurige samenwerking verbindt thyssenkrupp Steel met SysTec als het gaat om weegtechnologie.

Contact Information

Contact us