Nieuw! MBA800 – Draaivleugelsensor met stappenmotor – Solids Rotterdam
Nieuw! MBA800 – Draaivleugelsensor met stappenmotor
KEMP-BV

Nieuw! MBA800 – Draaivleugelsensor met stappenmotor

Voor bulkmaterialen, met minimale vleugelgrootte en selecteerbare parameter-set. Directe aandrijving zonder tandwielkast, krachtige motor met miniatuur vleugel, vooraf instelbare en selecteerbare parameter-sets voor universeel gebruik - dat zijn de belan

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor bulkmaterialen, met minimale vleugelgrootte en selecteerbare parameter-set.

Directe aandrijving zonder tandwielkast, krachtige motor met miniatuur vleugel, vooraf instelbare en selecteerbare parameter-sets voor universeel gebruik – dat zijn de belangrijkste kenmerken van de MBA800 met roterende vleugel voor niveaumeting. Deze sensor is een echte allrounder van lichte tot zware bulkmaterialen.

Het idee is oud, maar het was nog nooit geïmplementeerd. De inspiratie voor de uitvoering van deze ideeën was het MBA-eigendom patent voor magnetische koppeling. Inmiddels is het idee van de magneetkoppeling nu ontwikkeld als een integraal onderdeel van permanent magnetische synchrone motoren. Door de directe aandrijving met variabel toerental motorbesturing, kunnen parameters dusdanig worden gecoördineerd dat de verschillende functies van de sensor kunnen worden aangepast aan de verschillende soorten bulkmaterialen en hun eigenschappen in de betreffende toepassing. Deze individuele aanpassingen van de stappenmotor over het schakelgedrag, snelheid, stilstand detectie en vrij schakel test kan worden geselecteerd in de sensorkop.

Het is deze parameter keuze wat de MBA800 uniek maakt. Het heeft zijn waarde al meerdere malen bewezen in de diverse veldproeven. Belangstelling? Wij informeren u graag.

Contact Information

Contact us