MUNSCH CM+ – Solids Rotterdam
MUNSCH CM+
Multipomp B.V.

MUNSCH CM+

Dé pomp met de PLUS

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

MUSNCH CM+ – De Pomp met de PLUS

DE PLUS IN EFFICIËNTIE
We geven nooit op beter te worden en te investeren in de nieuwste technologieën. U profiteert van een uitzonderlijke energie-efficiëntie, een perfect aanzuigstroming en laagste NPSH-waarden.

DE PLUS IN DUURZAAMHEID
Duurzaam, sociaal en ethisch verantwoord ondernemen zijn voor MUNSCH net zo belangrijk als de betrouwbaarheid van onze pompen, technische innovativiteit van onze producten en de best mogelijke efficiëntie.
Als EcoVadis-lid zijn we ons bewust van onze verantwoordelijkheid en trots zijn op onze ranking.

DE PLUS IN TOEPASSINGEN
Een uitgebreide range aan pompgroottes en -capaciteiten stelt ons in staat altijd de juiste pomp voor uw toepassing te vinden. MUNSCH heeft als enige pompfabrikant van kunststof pompen
een op maat gemaakte testbank voor hoge vloeistof temperaturen. Dit heeft ons in staat gesteld om onze pompen nog verder te ontwikkelen en zorgt ervoor dat we altijd onze beloften nakomen!

DE PLUS IN KWALITEIT
Het in de Duitse regio Westerwald gevestigd en door de eigenaar zelf geleide familiebedrijf produceert al meer dan 50 jaar kunststof beklede pompen. Al meer dan 50 jaar focust MUNSCH zich op Duitse topkwaliteit.

DE PLUS IN BETROUWBAARHEID
Betrouwbaarheid betekent: De pomp draait en draait en draait ….
De MUNSCH CM+ heeft niet alleen een degelijk ontwerp, maar is ook grondig en langdurig getest. Wij zorgen ervoor dat we onze beloften nakomen.

DE PLUS IN BESCHIKBAARHEID
Korte levertijden en een hoge beschikbaarheid van reserveonderdelen zijn dé kenmerken van MUNSCH. Oplossingsgericht en nauw met u samenwerkend helpen wij u graag, ook wanneer tijd van essentieel belang wordt.
Probeer het maar eens!

DE PLUS IN ONDERHOUD
Onze onderhoudsvriendelijke systemen ‘MagPull’ en ‘Quickfit’ vergemakkelijken en versnellen het onderhoud, zonder dat de gehele pomp uit uw systeem verwijderd dient te worden.

MUNSCH Chemie-Pumpen GmbH wordt in Nederland exclusief vertegenwoordigd door MULTIPOMP BV.

Contact Information

Contact us