KREISEL Rotary valve vs screw pump – Solids Rotterdam
KREISEL Rotary valve vs screw pump
MATEC massagoed techniek

KREISEL Rotary valve vs screw pump

De KREISEL cellenradsluis is een van de meest populaire voedingssystemen voor pneumatisch transport. Afhankelijk van het stortgoed, de hardheid en de luchtdruk, de beste keus als het gaat om cellenradsluizen. Onze keramische cellenradsluizen worden o.a. i

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

De KREISEL cellenradsluis is een van de meest populaire voedingssystemen voor pneumatisch transport. Afhankelijk van het stortgoed, de hardheid en de luchtdruk, de beste keus als het gaat om cellenradsluizen.
Onze keramische cellenradsluizen worden o.a. ingezet in de cementwereld waar ze bestaande schroefpompen vervangen. Winst voor de klant, een aanzienlijk lager energieverbruik.
Een simpele installatie evenals zeer lage onderhoudswerkzaamheden als kosten maken de voordelen van de KREISEL keramische sluizen compleet, zeker als je het vergelijkt met andere pneumatische transportsystemen.
Voor de cementwereld in het vervangen van de schroefpompen naar de KREISEL keramische cellenradsluizen erg makkelijk en tijdbesparend. Onze klanten hoeven enkel de schroefpomp te vervangen voor de cellenradsluis en het bestaande ontstoffingshopper aanpassen. The luchtcompressor of blower als de transportleidingen blijft hetzelfde en hoeven niet aangepast te worden.
KREISEL Engineering bezorgt alle benodigde informatie voor de modificatie en staat tot u beschikking vanaf het begin van het project tot en met het in bedrijf nemen van de installatie.

Contact Information

Contact us