Keravatflex – Solids Rotterdam
Vatis BV

Keravatflex

KERAVAT PANELEN KERAVAT-FLEX Het gebruik van slijtvaste panelen met standaardafmetingen is in de zware industrie voor het intern transport van grondstoffen en abrasieve en erosieve materialen zeer goed ingeburgerd. De voordelen zijn voor de hand li

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

KERAVAT PANELEN
KERAVAT-FLEX

Het gebruik van slijtvaste panelen met standaardafmetingen is in de zware industrie voor het intern transport van grondstoffen en abrasieve en erosieve materialen zeer goed ingeburgerd.

De voordelen zijn voor de hand liggend, dankzij het geringe gewicht kunnen deze panelen op de slijtvlakken snel en gemakkelijk uitgewisseld worden.
De combinatie van een stalen basisplaat bv. dikte 3 mm, met een tussenliggende rubberlaag, bv. dikte 3 mm, waarop slijtvaste KERAVAT aluminiumoxide sinterkeramiek tegels zijn gevulcaniseerd, brengt het voordeel van een hoge slijtvastheid met impactbestendigheid dankzij het tussenliggende rubberkussen.

De bevestiging kan op velerlei manieren gebeuren zoals met gaten en bouten of met aangelaste tapeinden.
Meerdere afmetingen zijn mogelijk waarbij keramiekstenen gebruikt worden van 3 tot 50 mm dikte.
Standaardafmetingen panelen 500 x 500 mm, echter afmetingen volgens tekening zoals driehoeken voor montage in de schuine delen of andere geometriën zijn vanzelfsprekend mogelijk.

Indien echter ook nog gebogen vlakken bekleed moeten worden kunnen wij deze zonder de stalen basisplaat ook als flexibele keramiekpanelen maken.

Contact Information

Contact us