FLEXICON Big-Bag vul- en lossystemen – Solids Rotterdam
FLEXICON Big-Bag vul- en lossystemen
MATEC massagoed techniek

FLEXICON Big-Bag vul- en lossystemen

Het nieuwe big-bag lossysteem garandeert absoluut stofvrije handling van de big-bag tijdens het bevestigen, aansluiten, lossen, ontstoffen en loskoppelen, terwijl de big-bag tegelijk met hoge efficientie gelost wordt. Het ontwerp kenmerkt zich door een e

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Het nieuwe big-bag lossysteem garandeert absoluut stofvrije handling van de big-bag tijdens het bevestigen, aansluiten, lossen, ontstoffen en loskoppelen, terwijl de big-bag tegelijk met hoge efficientie gelost wordt.
Het ontwerp kenmerkt zich door een eenvoudig bedienbare gepatendeerde bag-uitlaat-slurf koppeling, bestaande uit een klemring boven een pneumatisch beweegbare telescopische aansluitbuis. Hierdoor komt een luchtdichte en stofvrije koppeling tot stand tussen de big-bag uitlaatslurf en de ontvangsthopper. Tevens strekt de telescopische buis automatisch en continue de uitlaatslurf, waardoor een blokkeringsvrije doorval van het product is gewaarborgd, ook bij bijna lege big-bag.
Het Flexicon Tele-Tube systeem is universeel toepasbaar voor verschillende slurfdiameters en is geschikt voor \”food-approved-applications\”.
De eronder gemonteerde ontvangtshopper kan worden voorzien van een FLEXICON-flexibele spiraaltransporteur

Contact Information

Contact us