Complete vacuümvoorziening met MINK klauwenvacuümtechnologie – Solids Rotterdam
Complete vacuümvoorziening met MINK klauwenvacuümtechnologie
Busch

Complete vacuümvoorziening met MINK klauwenvacuümtechnologie

Aquatherm is de toonaangevende wereldwijde fabrikant van PP-R leidingsystemen voor installatietechniek en bouwtechniek. Lees verder en ontdek hoe Aquatherm vertrouwt op de MINK-klauwvacuümtechnologie van Busch Vacuum Solutions.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Aquatherm is de toonaangevende wereldwijde fabrikant van leidingssystemen van PP-R (polypropylene random copolymer) voor technische diensten van installaties en gebouwen. In het hoofdkantoor in het Duitse Attendorn en de gelieerde faciliteit in Radeberg produceert Aquatherm jaarlijks 38 miljoen meter pijplijn en meer dan 40 miljoen spuitgegoten onderdelen, zoals fittingen voor de aanleg van pijplijnen.

Op de locatie in Attendorn vertrouwt Aquatherm op MINK klauwenvacuümtechnologie van Busch Vacuum Solutions voor aanvoer van materiaal van hun externe silo’s naar de extrusielijnen, alsook voor het ontgassen van gesmolten materiaal in de schroefsecties van de extruder, en in het volledige productieproces gebruikt Aquatherm exclusief MINK vacuümpompen.

Vandaag de dag gebruikt Aquatherm in totaal 29 MINK klauwenvacuümpompen voor aanvoer van materiaal, die in totaal 22 materiaalaanvoercircuits voorzien van vacuüm. Alle vacuümpompen bevinden zich in een machineruimte en zijn eenvoudig toegankelijk. In de afgelopen 20 jaar is het aantal MINK klauwenvacuümpompen parallel meegegroeid met het succes van Aquatherm en de resulterende toename in de productie.

Lees verder..

Contact Information

Contact us