Busch Vacuum Solutions introduceert de nieuwe R5 RA 0520 – Solids Rotterdam
Busch Vacuum Solutions introduceert de nieuwe R5 RA
Busch

Busch Vacuum Solutions introduceert de nieuwe R5 RA 0520

Maulburg, Duitsland | 26 juli 2023 | 2 min | De nieuwe draaischuifvacuümpomp R5 RA 0520 A van Busch verhoogt de energiebesparing tot 25%.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Maulburg, Duitsland | 26 juli 2023 | 2 min

De nieuwe draaischuifvacuümpomp R5 RA 0520 A van Busch verhoogt de energiebesparing tot 25%. De pomp heeft een compact en hygiënisch ontwerp, vermindert de warmteafgifte en maakt sneller en eenvoudiger onderhoud mogelijk. De optionele ECOTORQUE frequentieregelaar zorgt voor 50% extra energiebesparing en een 20% hogere pompsnelheid.

De bewezen R5 RA van Busch is nu verkrijgbaar in een verbeterde versie met een volledig nieuw ontworpen interieur. De nieuwe vacuümpomp is 25% energiezuiniger dan zijn voorganger, dankzij de geoptimaliseerde compressieverhouding, afmetingen van de pompfasen en de olieafvoerroute.

De pomp is ook verkrijgbaar met ECOTORQUE, de Busch variabele snelheidsaandrijving (VSD), waarmee de pompsnelheid kan worden aangepast aan de exacte eisen van elk proces. Hierdoor kunnen extra energiebesparingen tot 50% en een 20% hogere pompsnelheid worden bereikt. Het accessoire breidt de reeks voedingsspanningen uit die door de vacuümpomp worden ondersteund, waardoor deze geschikt is voor gebruik in bijna alle landen ter wereld. Deze compacte en kosteneffectieve oplossing is ook verkrijgbaar als retrofitset.

Vergeleken met de vorige generatie heeft de R5 RA 0520 A een 20% kleinere voetafdruk, is 25% lager in hoogte en het ontbreken van externe leidingen verbetert de lekdichtheid. Het compacte en hygiënische ontwerp heeft oppervlakken die water en vuil afstoten. Het totale aantal reserveonderdelen is met 40% gereduceerd, waardoor onderhoud snel en efficiënt kan worden uitgevoerd, omdat alle onderhoudsgerelateerde onderdelen zich aan één kant bevinden. De warmteafgifte is ook verminderd door een verbeterd koelsysteem dat een optimale bedrijfstemperatuur van de pomp combineert met een compacte constructie.

De nieuwe vacuümpomp is gemaakt voor continu gebruik in het grofvacuümbereik met vacuümniveaus tot 0,1 hPa (mbar). Er zijn met succes praktijktests uitgevoerd om de prestaties en betrouwbaarheid te valideren.

Contact Information

Contact us