Bühler Group al een kwart eeuw tevreden gebruiker Celsimix – Solids Rotterdam
Bühler Group al een kwart eeuw tevreden gebruiker Celsimix
Van Beek

Bühler Group al een kwart eeuw tevreden gebruiker Celsimix

De grootste fan van onze Celsimix voor het mengen van veelzijdige en lastige mengsels is al meer dan 25 jaar de Bühler Group uit Zwitserland.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

De grootste fan van onze Celsimix voor het mengen van veelzijdige en lastige mengsels is al meer dan 25 jaar de Bühler Group uit Zwitserland. Bühler is een bekende systeem integrator die zich voornamelijk richt op mechanische en thermische process engineering. Het bedrijf is actief in meer dan 140 landen en heeft meer dan 13 duizend werknemers. “De samenwerking bevalt goed en we willen deze in de toekomst intensiveren”, laat Inkoopmanager standplaats Leingarten Herrn Stöckel van het bedrijf weten.

‘Het ontwerp waar we naar zochten’
Bühler kwam in contact met Van Beek toen het bedrijf voor een klant een manier zocht om een ‘binder’ met noten te mengen, voor de productie van bijvoorbeeld notenrepen of gevulde chocoladerepen. “Het voelde voor ons niet als het uitkiezen van een leverancier, maar meer als een samenwerking. De engineers van Van Beek dachten van begin af aan met ons mee en het resultaat is de optimale technische oplossing en het ontwerp waar we naar zochten”, legt Stöckel uit.

Installatieproces rechtdoorzee
De samenwerking is de afgelopen jaren prima bevallen, ook als het gaat om de installatieprocessen bij de verschillende klanten. “Dat is altijd rechtdoorzee en de levertijd is nooit een kwestie. Precies wat je mag verwachten van een systeempartner.”

Levering inclusief extra benodigdheden
Van Beek heeft de Celsimix sinds het begin van de samenwerking in 1993 met de nodige aanpassingen bij meer dan 30 verschillende projecten van Bühler geleverd. De capaciteit van de geleverde modellen varieert van 700 tot 3600 liter per uur. “In bijna alle gevallen leverden we ook doseerschroeven”, zegt Van Beek sales engineer Roel Kneepkens. “Als de doseerschroef of de Celsimix op een bordes staat, is ook een opvoerschroef nodig. In zulke gevallen leverden wij die ook.”

Lees het volledige artikel op: https://www.van-beek.nl/nieuws/buhler-group-al-een-kwart-eeuw-tevreden-gebruiker-celsimix

Contact Information

Contact us