Wissekerke Techniek B.V. – Solids Rotterdam
Wissekerke Techniek B.V.

Wissekerke Techniek B.V.

About us

Wissekerke Techniek bestaat ruim 25 jaar. Wij als Wissekerke Techniek zijn gespecialiseerd in Pneumatisch- en Bandtransport, we vertegenwoordigen aan aantal gerenommeerde merken in deze markt. Tevens verzorgen wij het onderhoud en hebben een 24/7 storingsdienst. Doordat we al tientallen jaren met dit soort systemen werken, bent u hiervoor bij ons aan het juiste adres.

Begin 2021 is Wissekerke Techniek onderdeel geworden van de GP Group. Onder dezelfde groep valt GP Stainless Constructions, gespecialiseerd in engineering van apparaten-, constructie- en machinebouw. Deze ontwikkeling heeft er voor gezorgd dat we als GP Group meer slagkracht hebben en breder inzetbaar zijn.

De kracht van GP Stainless Constructions schuilt in het feit dat het een full service onderneming is. Van 3D tekenen en engineering tot en met het turn-key opleveren van de producten, alles wordt in eigen beheer gedaan. Van verspanende werkzaamheden tot aan het compleet opleveren van bijvoorbeeld een turn-key machinelijn; GP heeft een zeer uitgebreid programma.

De hoge standaard op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid bij beide bedrijven, dragen er toe bij dat we in staat zijn om onze afspraken na te komen, een hoogwaardig product af te leveren en kleine partijen tot grote multinationals bedienen op het hoogste niveau.

Onze kernwaarden zijn betrouwbaar, service gericht, integer en gedreven.

News

Jobs

Contact information

Contact us