Water Alliance – Solids Rotterdam
Water Alliance

Water Alliance

About us

De Water Alliance is een uniek samenwerkingsverband tussen de overheid, kennisinstellingen én het bedrijfsleven. De nadruk ligt op het bedrijfsleven in de innovatieve en duurzame watertechnologie die wereldwijd vermarkt kan worden. Samen met Wetsus, het CEW en CIV Water vormen wij een innovatieketen voor de watertechnologie op de WaterCampus in Leeuwarden.

Van het eerste idee, research & development tot succesvolle export in de vorm van commerciële (inter)nationale projecten. Wij helpen bij het koppelen van internationale vraag en aanbod, marketing en matchmaking. Dankzij ons brede netwerk worden ontwikkelingen versneld en concrete business gerealiseerd. Samen vormen wij in Nederland de Europese Water Technology Hub.

News

Jobs

Waterjobs: het vacatureplatform voor de watertechnologiesector

De WaterCampus partijen Water Alliance, Wetsus, CEW en CIV brengen met WaterJobs de vraag naar- en het aanbod van personeel in de watertechnologie bij elkaar. Hiermee willen wij de bedrijvigheid en werkgelegenheid op de WaterCampus stimuleren om zo bij te dragen aan ons doel: meer bedrijvigheid in de watertechnologiesector in (Noord) Nederland.

Op dit digitale platform worden vacatures getoond van bedrijven in de watertechnologiesector die zijn aangesloten bij één van de WaterCampuspartijen.

Wij als WaterCampus helpen graag vraag en aanbod bij elkaar te brengen; om op die manier een steentje bij te dragen aan de groei van bedrijven en personen binnen de watersector.

Bekijk alle vacatures

View Jobs Ads »

Contact information

Contact us