Verbruggen Palletizing Solutions – Solids Rotterdam
Verbruggen Palletizing Equipment

Verbruggen Palletizing Solutions

About us

Voor het palletiseren van dozen, zakken of kratten biedt Verbruggen u de beste oplossingen. Sterker nog: géén product is te moeilijk om te stapelen voor onze Verbruggen palletiseermachines! Al meer dan 29 jaar ontwikkelen wij palletiseermachines met een maximale uptime en tot ongekende capaciteit. De talrijke oplossingen worden wereldwijd toegepast in de agrarische en industriële branche. Mede daardoor konden wij de afgelopen jaren groeien tot marktleider in het palletiseren van moeilijk stapelbare producten.

News

Jobs

Marketing coördinator

We zoeken een energieke Marketing Coördinator bij Verbruggen met een veelzijdige rol. Je coördineert en voert marketingactiviteiten uit, werkt wereldwijd samen, en organiseert evenementen. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring, bent proactief, creatief, en communicatief sterk. We bieden een uitdagende functie voor 38 uur per week, een passend salaris, vakantiedagen, ontwikkelingskansen, en een prettige werkomgeving met betrokken collega’s.

View Jobs Ads »

Supply chain planner

De Supply Chain Planner bij Verbruggen is verantwoordelijk voor het plannen en coördineren van alle activiteiten in de supply chain van de machines. Dit omvat het waarborgen van soepele processen, klantgerichtheid en het beheren van materialen en leverancierscontacten. Belangrijke taken omvatten communicatie met klanten en leveranciers, identificatie van verbetermogelijkheden, rapportage en aanbevelingen voor optimalisatie. Vereisten zijn onder andere MBO 4 of HBO in logistiek, 3 jaar ervaring in supply chain planning (bij voorkeur in machinebouw), kennis van ERP-systemen, analytische vaardigheden en proactieve instelling. De functie biedt uitdaging, ruimte voor groei, passend salaris en arbeidsvoorwaarden, evenals leuke teamactiviteiten.
Voor meer informatie: https://verbruggen-palletizing.com/vacancies/supply-chain-planner/

View Jobs Ads »

International Field Engineer

Ben jij klaar voor een internationale uitdaging en vrijheid in je werk? Als International Field Engineer plaats en onderhoud je wereldwijd palletiseermachines. Je reist 50% van de tijd, zowel nationaal als internationaal en werkt de rest van de tijd op ons hoofdkantoor in Emmeloord. Verantwoordelijkheden omvatten installatie, tests, training en klantrelaties. Je hebt een MBO 4 diploma in werktuigbouwkunde, elektro of mechatronica, affiniteit met systemen, en beheerst Engels. Ervaring met machinebesturingen is een plus. Wij bieden een dynamische werkomgeving, competitief salaris, vakantiedagen, groeikansen, en een hechte collegiale sfeer.

View Jobs Ads »

Contact information

Contact us