Veeken Weegoplossingen B.V. – Solids Rotterdam
Veeken Weegoplossingen B.V.

Veeken Weegoplossingen B.V.

About us

Veeken Weegoplossingen B.V. vind de oplossing die bij uw gewichts- of krachtmeting hoort. Service, klantondersteuning en het vinden van de juiste oplossingen zijn hierbij de key factoren. Voor de basis van de juiste oplossing maken we gebruik van de weegcomponenten van Flintec. Denk hierbij aan de load cellen, krachtsensoren, weegelektronica, weegprocessors en miniatuur sensoren.

Met deze onderdelen en onze kennis en ervaring kunnen wij u perfect adviseren bij het ontwerpen en verder ontwikkelen van uw weegsystemen. Denk daarbij aan AGV’s met geïntegreerde weging voor logistieke processen, netto doseerders voor uw automatische zakkenvullijn, of het wegen van de hooibaal voordat deze de pers verlaat, controle weging of uw verpakkingen juist gevuld zijn, etc.

Voor menginstallaties, doseerinstallaties en afvulinstallaties maken wij ‎besturingskasten op maat. Deze besturing wordt als een compleet besturingscomponent toegeleverd of op wens geïnstalleerd. Verder zijn we sterk in speciale gewicht- en krachtmetingen. En ook voor trainingen van uw operators en technici m.b.t. het juiste gebruik van uw apparatuur, maar ook over de nieuwste ontwikkelingen in de weegtechniek kunt u bij ons terecht.

Wij zijn exclusief vertegenwoordiger van ‎Flintec Weegcomponenten in Nederland en België. Door de jaren lange ervaring in het wegen kunnen wij u ook van dienst zijn in een stuk ontwerp, advisering, ondersteuning en assemblage bij het gebruik van deze producten.

Flintec is producent van weegcomponenten met een eigen fabricage en ontwikkeling in Europa, Amerika en Azië. Met wereldwijd meer dan 1000 medewerkers zijn wij in staat om naast een kwalitatief hoogwaardig product, ook de juiste service en ondersteuning te bieden. Baykon heeft met de eigen ontwikkeling zijn producten naar het hoogste niveau getild. Eenvoudig low kost tot hygiënisch en toch makkelijk te reinigen.

Wij bieden hoogwaardige componenten voor de weegbranche. Of het hierbij gaat om wegen, doseren, afvullen, controle, of andere gewichtsmetingen, Flintec heeft de juiste kwalitatieve weegcomponenten en wij zetten die graag in om u de beste oplossing te bieden. De medewerkers van “Veeken Weegoplossingen B.V.” en “Flintec GmbH” (zowel intern als extern) hebben jarenlange ervaring in de weegbranche; het service- en ondersteuningsniveau ligt dan ook erg hoog.

Daarnaast wordt de ontwikkeling van nieuwe of verbetering van bestaande producten gedaan door mensen uit de weegtechniek die weten wat er in de markt wordt verwacht.
De producten, de service en de branchekennis, maakt “Veeken Weegoplossingen B.V.” tot de ideale partner. Niet alleen qua producten maar ook in technische ondersteuning. Ook bij de ontwikkeling van klant specifieke sensoren voor uw weegtoepassing staan wij u graag terzijde.

PC1, PC2, PC4, PC5H, PC6, PC6H, PC7, SB14, SLB, SB4, SB5, RC3, Q50, ULB, UB1, UB6, FT-111, FT-112, DAD141.1, FT-10, KPK-4.

Load cell, krachtopnemer, junction box, weegmodule, weeg indicator, weegversterker, weegprocessor

News

Miniatuur krachtsensoren

Miniatuur krachtsensoren

Onze knooploadcellen zijn gebouwd volgens de hoogste kwaliteit, met een variabel laag profiel en ontworpen met een kleine diameter voor eenvoudige integratie in uw applicatie.

Read more »

Jobs

Contact information

Contact us