Sodeco Valves B.V. – Solids Rotterdam
Sodeco Valves B.V.

Sodeco Valves B.V.

About us

INDUSTRIËLE AFSLUITERS VOOR TAL VAN TOEPASSINGEN

Wij leveren industriële afsluiters en kleppen voor tal van sectoren, waaronder chemie, petrochemie en nutsvoorzieningen – standaard of op maat samengesteld. U kunt steeds rekenen op ons deskundige advies en de flexibele service.

Ons centrale magazijn van 4.500 m², met 6 miljoen euro stock aan producten uit de hele wereld, is het betrouwbare middelpunt van onze aanpak. Met vestigingen in België, Nederland, Duitsland, Zwitserland en Frankrijk leveren we snel in heel Europa.

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat deel uitmaakt van een internationale groep. Dankzij de kennis en inzet van onze ervaren medewerkers zijn we de voorbije jaren gegroeid tot een duurzame onderneming van 54 medewerkers. Vanuit onze hoofdzetel in Ternat, België, staan we u bij in de keuze van de juiste – en de beste – afsluiters.

News

Jobs

Account Manager – Zuid-West Nederland

Sodeco Valves BV, gespecialiseerd in valves/kleppen, is op zoek naar een gedreven Accountmanager voor Zuid-West Nederland. Als Accountmanager ben jij verantwoordelijk voor het beheren en uitbouwen van de klantenportefeuille in deze regio. Ben jij commercieel gedreven, resultaatgericht en heb je ervaring in de technische industrie? Neem contact met ons op en solliciteer direct!

View Jobs Ads »

Account Manager – Zuid-Oost Nederland

Sodeco Valves BV, gespecialiseerd in valves/kleppen, is op zoek naar een gedreven Accountmanager voor Zuid-Oost Nederland. Als Accountmanager ben jij verantwoordelijk voor het beheren en uitbouwen van de klantenportefeuille in deze regio. Ben jij commercieel gedreven, resultaatgericht en heb je ervaring in de technische industrie? Neem contact met ons op en solliciteer direct!

View Jobs Ads »

Contact information

Contact us