Precia Molen Nederland – Solids Rotterdam
Precia-Molen Nederland
Precia-Molen Nederland

Precia Molen Nederland

About us

Als gerenommeerd leverancier van industriële weegapparatuur, voor nagenoeg alle industriële sectoren, is PRECIA-MOLEN gespecialiseerd in het oplossen van vraagstukken op het gebied van zowel statisch als dynamisch wegen. Weegbruggen, bandwegers, bunkerwegers, checkwegers en plateau weegschalen, zomaar een greep uit het uitgebreide assortiment.
Naast een team van deskundige adviseurs beschikt PRECIA MOLEN over een uitgebreide Service dienst voor installatie en (preventief) onderhoud van de weegapparatuur. Ook voor revisie en keuring van bestaande apparatuur kunt u bij PRECIA-MOLEN terecht.
Wegen, doseren, sorteren, controleren… PRECIA MOLEN biedt iedere industrie de juiste weegoplossing!

News

Jobs

SERVICE ENGINEERS

Precia Molen Nederland levert al meer dan 150 jaar industriële weegapparatuur en is een topspeler in de markt! . Precia Molen is gespecialiseerd in het oplossen van vraagstukken op het gebied van zowel statisch als dynamisch wegen. Het bedrijf beschikt over een uitgebreide servicedienst voor installatie, onderhoud en keuring van de weegapparatuur. Precia Molen Nederland bestaat uit 60 medewerkers waarvan 30 in het serviceteam.

Om onze klanten de gewenste service te bieden zijn wij op zoek naar SERVICE ENGINEERS.

Precia Molen biedt: zeer veelzijdige en zelfstandige functie, uitdagend werk in zeer diverse industrieën en markten.

View Jobs Ads »

Contact information

Contact us