LFD Wälzlager GmbH – Solids Rotterdam
LFD Wälzlager GmbH

LFD Wälzlager GmbH

About us

De LFD Group, opgericht in 1978, is een familiebedrijf dat wereldwijd opereert. Ons team van professionals op het gebied van engineering, productie, management, verkoop en logistiek biedt LFD-klanten de juiste oplossingen voor al hun vereisten. We breiden ons dienstenaanbod voortdurend uit en bevorderen specifieke concepten voor een verscheidenheid aan industrieën, terwijl we positieve milieuprestaties nastreven.

De individuele eisen bepalen het ontwerp van LFD-lagers. Levensduur, geluidsniveau, onderhoudsvrije werking – LFD implementeert uw onderscheidende specificaties nauwgezet. Daarbij houden wij altijd rekening met het vastgestelde budget.

LFD kan specifiek rekening houden met bepaalde bedrijfsomstandigheden, zoals zeer hoge of zeer lage temperaturen, snelheden of krachten.

Of het nu gaat om transport- of aandrijftechnologie, mechanische en installatietechniek, pompen en compressoren, auto- en landbouwtechnologie of de sport- en vrijetijdssector – alle industrieën over de hele wereld waarderen de hoogwaardige lagers van LFD, vervaardigd volgens Duitse normen.

100 miljoen diepgroefkogellagers per jaar, geproduceerd op geautomatiseerde productielijnen, vertegenwoordigen de kernactiviteit van LFD. Onze nieuwe Duitse productielocatie voor kegel- en cilindrische rollagers maakt maximale controle op de kwaliteitseisen mogelijk. De afzonderlijke componenten worden getest met optische en tactiele meetapparatuur. Ons productportfolio omvat ook LFD tonlagers, LFD tonlagers en LFD lagereenheden.

Onze eigen geautomatiseerde productielijnen garanderen lagers van een constante hoge kwaliteit. De LFD Groep streeft ernaar klanten in alle sectoren optimaal te ondersteunen. Al onze producten worden vervaardigd volgens de DIN-normen of uw specifieke eisen.

Ons kwaliteitsmanagementsysteem is al van kracht in de staalfabriek. De bijzonder hoge kwaliteit van het lagerstaal vormt de basis: een opmerkelijke zuiverheid garandeert onder meer een hoge bezettingsgraad en daardoor een lange levensduur. Alle inkoop voor onze eigen fabrieken is onderworpen aan strenge eisen. Binnen de LFD Group wordt kwaliteitsmanagement volgens de Duitse DIN-normen in alle productielijnen vanzelfsprekend toegepast. Hierdoor zijn LFD-lagers uitzonderlijk resistent, zelfs onder extreem zware omstandigheden.

LOGISTIEK MET
WERELDWIJDE OPSLAGCAPACITEITEN
Naast het centrale magazijn in Duitsland beschikt de LFD Group ook over opslagfaciliteiten in de VS, Chili, Italië en China. Onze internationale aanwezigheid met kantoren over de hele wereld zorgt voor snelle respons- en levertijden voor LFD-klanten.

Krachtige logistieke partners met dochterondernemingen over de hele wereld bieden nog meer voordelen – de nabijheid van onze klanten is voor ons een prioriteit.

News

Jobs

Contact information

Contact us