Interland Techniek BV – Solids Rotterdam
Interland Techniek BV

Interland Techniek BV

About us

Interland Techniek is sinds 1952 specialist op het gebied van klimaatbeheersing. Expertise, eigen productontwikkeling en zelfstandige productie maken oplossingen op maat mogelijk. Duurzame totaaloplossingen op het gebied van klimaattechniek is het uitgangspunt.

Er zijn verschillende uitgangspunten bij het ontwerpen van een ventilatiesysteem in de industriële sector. denk aan gezondheid van medewerkers, procesoptimalisatie, kwaliteitsverbetering, veiligheid, wetgeving of hygiëne. Interland Techniek levert geïntegreerde totaaloplossingen afgestemd op deze project-specifieke wensen. Of het nu gaat om luchtdroging, ventilatie of temperatuurbeheersing, er is altijd een oplossing mogelijk.

Belangrijkste oplossingen die wij veelal toepassen in de bulksector zijn:
– Be- en ontvochtigingsapparatuur
– Ventilatoren
– Verwarming/koeling

Interland Techniek heeft ruime ervaring in het ventileren en conditioneren van industriële toepassingen. Diverse producten uit ons assortiment zijn specifiek afgestemd op de functies en eisen van industriële gebouwen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan industriële luchtdrogers voor bierbrouwerijen, luchtbehandeling voor een bakkerij, Axiaal ventilatoren voor de agrarische sector of explosieveilige (ATEX) componenten voor fabrieken. Maar ook een breed programma van brandkleppen en rookkleppen kunt u bij ons terecht.

Heeft u een specifiek klimaattechnisch vraagstuk binnen de industrie? Neem contact op met één van onze specialisten en wij adviseren u graag voor een oplossing op maat.

News

Jobs

Contact information

Contact us