Engisol bvba – Solids Rotterdam
Engisol Bvba

Engisol bvba

About us

Engisol is een jong en dynamisch bedrijf opgericht in 2016.

Wij zijn een leverancier van innovatieve proces- & verpakkingstechnologie voor de procesindustrie.

Wij bieden waardevolle oplossingen voor onze klanten in een brede waaier van industriële toepassingen. De meeste klanten zijn gevestigd in de Benelux echter volgen wij enkele van onze internationale klanten ook in het buitenland.

Ons bedrijf is gebouwd op sterke partnerships met enkele van de beste bedrijven, Europese fabrikanten in hun respectievelijke technologiegebied. Samen met onze opdrachtgevers en lokale integratiepartners bieden wij complete systemen en geïntegreerde projecten aan. Tegelijkertijd ondersteunen wij onze klanten met een uitstekende dienst na verkoop gedurende de hele levenscyclus van de machines.

Wij zijn een klein en flexibel bedrijf met een gezonde groeiambitie en sterke partners achter ons. Ons hoofddoel is altijd om u als klant de optimale oplossing te bieden op het gebied van CAPEX en OPEX van productverwerking tot verpakking en palletisering. Wij zijn bijzonder sterk in maatwerkoplossingen. Klanten waarderen het enorm dat we elke aanvraag individueel benaderen en wanneer we overtuigd zijn dat we waarde kunnen bieden gaan we net dat stapje verder. Neem een kijkje op onze website of volg ons op Linked in om te ontdekken hoe wij u van dienst kunnen zijn. We horen graag van u!

News

Jobs

Engisol zoekt vanwege groei een Ondernemende Sales Professional

Om onze groei verder te ondersteunen zijn we op zoek naar een sales professional die ervaring heeft in automatisering en/of verpakkingsmachines. Omdat we sterk geloven in passie en ondernemerschap bieden we de mogelijkheid om mee op een vlot rijdende trein te springen en mede-eigenaar te worden.
Een gedetailleerde beschrijving van deze vacature kunt u vinden op www.engisol.eu/news

View Jobs Ads »

Contact information

Contact us