CONSENSYS – Solids Rotterdam
CONSENSYS

CONSENSYS

About us

CONSENSYS is hét adres voor uw RVS Drums, Vaten en LIQUID en SOLID Containers Systemen; wij leveren alle denkbare oplossingen in RVS als Interne of Externe Verpakking, voor transport, opslag, mengen, doseren, vullen en ledigen daarvan. Ook realiseren we systemen voor reinigen en desinfecteren via industriele Wassers van deze verpakkingen. Duurzame containers zijn van Duitse merken THIELMANN UCON én MÜLLER DRUMTEC. Compleet met onze speciale modellen serie aan Container-Tuimel-Mengers + IBC Roerwerken bieden we proces geïntegreerde mengsystemem.

Persoonlijke aandacht op techniek, proces en product, kenmerkt onze werkwijze en wij realiseren altijd een maatwerk oplossing voor uw toepassing. Realistisch vanaf het eerste contact, 100% betrokken tot en met de oplevering. Daarom zijn onze producten en oplossingen in Nederland en België te vinden, onder andere in de food-, pharma-, chemie-, feed, plastic- en coatingindustrie.

Tenslotte is CONSENSYS ook uw betrokken partner voor realisatie voor service en reservedelen, reparaties en modificaties, en ook periodieke herkeuringen en eventuele IBC verhuur oplossing.

News

Jobs

Contact information

Contact us