Breetec International – Solids Rotterdam

Breetec International

Over ons

Breetec is een belangrijke globale speler in de sector van Breather Valves, mechanische projecten en het onderhouden van complexe technische installaties. We zijn wereldwijd actief, op de vijf continenten. We werken in rvs, aluminium en staal met oog voor een hoge afwerkingskwaliteit.

Breetec is de eerste producent van ademventielen voor silo’s. Het standaardgamma van Breetec Ventielen bestaat uit zes elementen die in combinatie kunnen gemonteerd worden voor tal van mogelijke overdruk- en onderdruksituaties. De unieke eigenschap van de ademventielen van Breetec is dat er geen vaste stof in de behuizing van het ventiel kan ophopen, zoals poeders en granulaten, die mee omhoog geblazen worden bij het pneumatisch vullen van de silo. De vaste stoffen vallen altijd terug in de silo en het Breetec-ventiel blijft zuiver.
Ze kunnen geleverd worden met drie opties: een vogelnet, aarding en naderingsschakelaar. Bij extreme weersomstandigheden kunnen de ademventielen ook nog optioneel geïsoleerd en verwarmd worden.

Gemarkeerd product

Nieuws

Neem contact met ons op