Tallpack International bv – Solids Rotterdam
Tallpack International bv
Tallpack International bv

Tallpack International bv

About us

Tallpack International is de leverancier voor het leveren van palletverpakkingssystemen. Van
standaardmachine tot en met ‘custom made’ installaties worden door ons gerealiseerd.
Naast rekfoliewikkelaars, leveren wij een uitgebreid programma aan staalband en kunststofband verpakkingsapparatuur van handapparaat tot en met complete verpakkingslijnen.

Tallpack International kan u naast de verpakkingsapparatuur, als specialist in eindverpakkingssystemen, ook de bijbehorende verpakkingsmaterialen aanbieden. Vanzelfsprekend verlenen wij op de bovengenoemde producten 24/7 service.

News

Jobs

Werken bij Tallpack?

Tallpack International is één van de werkmaatschappijen van Tallgroup. Zij staan erom bekend kansen te omarmen en houden de kernwaarden (integriteit, kwaliteit, betrokkenheid en innovatie) van het bedrijf nauwlettend in de gaten.

Deze waarden bepalen de manier waarop wij werken, de kwaliteit die wij bieden en de unieke behandeling die u krijgt als medewerker, als klant of als leverancier.

Tallgroup is in 2002 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een van de belangrijkste leveranciers op het gebied van industriële eind- en transportverpakkingssystemen, intern transport, pallettransport en pallet handling.

Ook werken bij Tallpack? Bekijk op onze website de actuele vacatures.

View Jobs Ads »

Contact information

Contact us