SysTec Systemtechnik und Industrieautomation GmbH – Solids Rotterdam
SysTec Systemtechnik und Industrieautomation GmbH
SysTec Systemtechnik und Industrieautomation GmbH

SysTec Systemtechnik und Industrieautomation GmbH

About us

Sinds 1994 ontwikkelt en produceert SysTec W&M goedgekeurde industriële weegterminals, weegindicatoren en controllers voor de weeg- en apparatuurconceptie.

Meer dan 150.000 installaties zijn wereldwijd met succes in gebruik. De innovatieve weegsystemen van SysTec werken betrouwbaar in tal van toepassingen: Daartoe behoren vulsystemen voor vloeistoffen en bulkmaterialen, expeditie-/ontvangstweegschalen, bandwegers, voertuigweegschalen, controlewegers, stuktellingsweegschalen, mobiele weegsystemen en allerlei klantspecifieke toepassingen. De grote verscheidenheid aan interfaces van de SysTec weegterminals biedt uitstekende aansluitmogelijkheden op veldbussen en PC-netwerken.

Naast standaardproducten biedt SysTec ook klantspecifieke systeemoplossingen en op maat gemaakte hard- en software. Uitgebreid technisch advies completeert het dienstenpakket.

De productie- en ontwikkelingslocatie voor SysTec weegterminals en software-oplossingen bevindt zich in Duitsland (ISO 9001:2015 gecertificeerde just-in-time productie).

Distributie en service worden onderhouden via een wereldwijd netwerk van gekwalificeerde weegschaalfabrikanten en systeemintegrators. Het bedrijf is gevestigd in Bergheim-Glessen, in de buurt van Keulen. De productie van de weegterminals, gewichtsindicatoren en software is onderworpen aan de internationale OIML-normen.

SysTec – Discover smart weighing

News

Jobs

Contact information

Contact us