Ausloos Verpakkingstechniek bv – Solids Rotterdam

Ausloos Verpakkingstechniek bv

Over ons

AUSLOOS Verpakkingstechniek levert sinds 1977 betrouwbare en flexibele verpakkingsmachines en klantgerichte oplossingen voor afzakmachines, palletiseersystemen en pallet handling machines. Kwaliteit en dienstverlening is de basis van ons bedrijf en onze partners.
U bent bij ons aan het juiste adres voor een semi-automatische machine tot een volledig automatische verpakkingslijn “turn key” opgeleverd. Wij zijn in de Benelux verdeler van verschillende vooraanstaande Italiaanse producenten, elk specialist in een bepaald deelterrein van het verpakkingsproces. De combinatie van hun expertise en onze ervaring en service, geeft u maximale zekerheid.
Ons team kijkt ernaar uit de mogelijkheden van onze machines voor te stellen: afzakmachines voor elk type zak, palletiseermachines die elke zak, doos of vat aankunnen en de straffe resultaten die onze pallet stretch wikkelaars bereiken.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Online ronde tafel
sessies gemist?

8 juli werd speciaal voor de chemiesector is de sessie “De infrastructuur van de chemiefabriek van de toekomst” georganiseerd. Deltalinqs, BP en iTanks spraken tijdens deze sessie over waterstof en de toepassing hiervan.

Voor de foodsector was er de sessie “De route naar de digitale voedingsfabriek van de toekomst”.

FME/GMV, OnePlanet Research Center en Siemens spraken tijdens deze sessie over digitalisering en welke voordelen dit kan hebben voor uw fabriek.

Heeft u één van de sessies gemist? Geen probleem, via onderstaande link kunt u deze terug kijken.