MBA Instruments (MAIHAK)–viert 75 jarig bestaan met MBA 888 – Solids Rotterdam
MBA Instruments (MAIHAK)–viert 75 jarig bestaan met MBA 888
KEMP-BV

MBA Instruments (MAIHAK)–viert 75 jarig bestaan met MBA 888

Sensor voor bulkgoederen, met minimale vleugelgrootte in “plug and play” uitvoering. Dit jaar is het 75 jaar geleden dat MAIHAK de draaivleugelsensor heeft uitgevonden. En in dit jubileumjaar komt MBA Instruments met meerdere nieuwe ontwikkelingen. Begin

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Sensor voor bulkgoederen, met minimale vleugelgrootte in “plug and play” uitvoering.

Dit jaar is het 75 jaar geleden dat MAIHAK de draaivleugelsensor heeft uitgevonden. En in dit jubileumjaar komt MBA Instruments met meerdere nieuwe ontwikkelingen.
Begin dit jaar heeft MBA Instruments de MBA 800 op de markt gebracht. Deze is voorzien van de standaard robuuste behuizing en de inmiddels gepatenteerde directe aandrijving van de draaivleugel met een stappenmotor. Nu lanceert MBA Instruments de ultramoderne “plug and play” versie, de MBA 888.
De MBA 888 is geschikt voor 90% van de gebruikelijke situaties en heeft een voorgeprogrammeerde functionaliteit: 5 omwentelingen per minuut en wis- wasfunctie, zodat volmelding ook écht betekent dat de silo of de bunker vol is.
De MBA888 is leverbaar in de volgende meetdieptes: 100 mm, 150 mm en 250 mm.

Het is de nieuwe, scherp geprijste krachtpatser van MBA Instruments. Geen instellingen of aanpassingen voor al die standaard processen.

De MBA 888 is uit voorraad leverbaar.

Contact Information

Contact us