De digitale voedingsfabriek van de toekomst

Op donderdag 8 juli staat de aanpak van de verduurzaming van de (petro)chemische- en voedingsfabriek centraal

Tijdens de twee online ronde tafel discussies bespreken de partners van dit evenement de huidige stand van zaken omtrent de inzet van waterstof binnen de (petro)chemie en de digitalisering van de voedingssector. De focus ligt hoofdzakelijk op de praktische kant, gebruikers krijgen tijdens deze sessie concrete handvatten aangereikt voor het vormen van een eigen visie en strategie. 

11:00 - 12:30 | Deltalinqs & BP

"De infrastructuur van de chemiefabriek van de toekomst"

Is waterstof de oplossing voor energietransitie van de Nederlandse industrie? Gaat het lukken om voor 2030 alles klaar te maken voor deze energietransitie? Wat betekent dit voor de huidige infrastructuur? Wat zijn de resultaten tot zover? En hoe nu verder?

Alice Krekt, Programmadirecteur Deltalinqs Climate Program: “Waterstof is één van de oplossingen om de ambitieuze klimaatdoelstellingen voor 2030 te realiseren. De industrie speelt bij het realiseren van deze doelen een belangrijke rol”.

13:00 - 14:30 | FME-GMV, OnePlanet Research Center & Siemens

"De route naar de digitale voedingsfabriek van de toekomst"

Samen gaan we in gesprek over de `Digital Food Factory of the Future’. Wat kan de sector verwachten en waar moeten gebruikers wat mee? Tijdens de sessie wordt gesproken over de toekomstvisie, huidige ontwikkelingen en vervolgens de technische mogelijkheden op het gebied van digitalisering.

Marcel van Haren, Program Manager Agriculture, Water & Food FME/GMV: “Digitalisering maakt het mogelijk om het voedsel van de toekomst duurzaam te kunnen produceren”.

Zorg dat u erbij bent!