Tallpack biedt oplossing tegen schuiven van producten in de Food-Industry – Solids Rotterdam
Tallpack biedt oplossing tegen schuiven van producten in de Food-Industry
Tallpack International bv

Tallpack biedt oplossing tegen schuiven van producten in de Food-Industry

Deze variant antislipvel heeft een coating in banen waardoor de antislipvellen beter automatisch verwerkt kunnen worden. De hoeveelheid coating blijft gelijk, waardoor de antislipwerking volledig in takt blijft. De andere variant is in plaats van papier e

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Deze variant antislipvel heeft een coating in banen waardoor de antislipvellen beter automatisch verwerkt kunnen worden. De hoeveelheid coating blijft gelijk, waardoor de antislipwerking volledig in takt blijft. De andere variant is in plaats van papier een polyester vel. Deze PET Gripsheet is water- en luchtdicht, scheurvrij, transparant, afwasbaar en ten opzichte van de variant fotopapier vele malen lichter.
Tallpack International is specialist op het gebied van lading zekeren. Met de unieke, door Tallpack International ontwikkelde antislipmaterialen behoren financiële verliezen en ontevreden klanten door beschadigingen tot het verleden. De vertegenwoordigers van Tallpack International adviseren graag over de juiste producten en testen samen met de klant tot de beste oplossing voor het betreffende product is gevonden.

Contact Information

Contact us